Anatomie v přehledech a schématech Překlad 8. vydání - Rohen, Johannes W; Lütjen-Drecoll, Elke; Naňka, Ondřej (Grada, 2018)
Přehled anatomie cév, nervů a svalů na 104 stranách! Zjednodušené barevné obrázky, schémata, tabulky. Přesně to potřebujete k opakování před zkouškou a mnozí z vás (chirurgové, fyziatři a další odbornosti) budou tyto informace využívat po celý profesní život.
Keywords: Peripheral Nervous System; svaly; Muscles; Teoretické obory; Blood Vessels; lidé; cévy; anatomie; periferní nervový systém; Anatomy; Humans