Vzácný prípad nekrotizující fasciitidy a následné sepse s multiorgánovým selháním způsobený agens Vibrio vulnificus - Hanek, P; Tvrdon, J; Pafko, P; Vecer, J; Kubátová, H; Prikryl, P; Jirků, V; Lochman, J (Rozhledy v chirurgii, 2000)
The authors report a rare case of necrotizing fasciitis, sepsis caused by a strain of Vibrio vulnificus rare in Czech Republic.
Keywords: lidé; fasciitida nekrotizující; infekce bakteriemi rodu Vibrio; Male; lidé středního věku; Multiple Organ Failure; Vibrio Infections; sepse; Fasciitis, Necrotizing; Middle Aged; Sepsis; mužské pohlaví; Humans; multiorgánové selhání