4 záznamů v Autoři Filtry

Jeden z ústavů Fakulty potravinářské a biochemické technologie VŠCHT v Praze, zajišťuje výzkum a výuku v oblasti autenticity, detekce falšování, optimalizace stability, kvality a bezpečnosti potravin, technologie zpracování ovoce a zeleniny, masa, balení potravin aj. Literatura v oboru.

Změny názvu korporace: Ústav konzervace potravin a technologie masa (1991-2011), Katedra konzervace potravin (1966-1990), Katedra konzervárenské technologie (1957-1965).

Ing., Ph.D., výzkumná vědecká pracovnice v oblasti veterinární hygieny a mikrobiologie (Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v. v. i., Brno; Ústav hygieny a technologie potravin živočišného původu a gastronomie, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Veterinární univerzita Brno.

Narozen 1963. Ing., Ph.D., docent JČU; potravinářský technolog, práce o zpracování biopotravin, o hygieně a technologii zpracování masa (Katedra potravinářských technologií a kvality zemědělských produktů, Zemědělská fakulta JČU, České Budějovice).