• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin

Jeden z ústavů Fakulty potravinářské a biochemické technologie VŠCHT v Praze, zajišťuje výzkum a výuku v oblasti autenticity, detekce falšování, optimalizace stability, kvality a bezpečnosti potravin, technologie zpracování ovoce a zeleniny, masa, balení potravin aj. Literatura v oboru.

Změny názvu korporace: Ústav konzervace potravin a technologie masa (1991-2011), Katedra konzervace potravin (1966-1990), Katedra konzervárenské technologie (1957-1965).

Další jména

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie. Ústav konzervace potravin
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Department of Food Preservation
Ústav konzervace potravin Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze
ÚKP FPBT VŠCHT Praha
Department of Food Preservation, University of Chemistry and Technology Prague

Viz též

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa

Tento název se používá od r. 2012. Dřívější název: Ústav konzervace potravin a technologie masa (1991-2011).

  • Období
    2012 -
    Právnická osoba
    ústavy vysokých škol
  • Období
    2012 -
    Země
    Česko
    Bydliště / Sídlo
    Praha 6, Česko
Jazyk
čeština
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/ntk2018987212

Wikidata Q105489687
https://ukp.vscht.cz/
NK Autority

www (Ústav konzervace potravin, VŠCHT Praha, Historie a současnost), cit. 26. 3. 2018

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
ntk2018987212
003      
CZ-PrNML
005      
20220426133941.0
008      
180326|n|aznnnaabn n a|a
040    __
$a ABA013 $b cze $e rda $d ABA001
110    2_
$a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Ústav konzervace potravin $7 ntk2018987212
368    __
$a ústavy vysokých škol $s 2012
370    __
$c Česko $e Praha 6, Česko $s 2012
372    __
$a potravinářská technologie $a kvalita potravin $a bezpečnost potravin $a konzervování potravin $a zpracování masa $a balení potravin $a kontrola potravin $a konzervování ovoce $a vysokoškolské studium
377    __
$a cze
410    2_
$a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Fakulta potravinářské a biochemické technologie. $b Ústav konzervace potravin $0 o
410    2_
$a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Department of Food Preservation $2 czeeng $0 o
410    2_
$a Ústav konzervace potravin Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze $0 o
410    2_
$w d $a ÚKP FPBT VŠCHT Praha $0 o
410    2_
$a Department of Food Preservation, University of Chemistry and Technology Prague $2 czeeng $0 o
510    2_
$w a $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Ústav konzervace potravin a technologie masa $7 ko2002140388
665    __
$a Tento název se používá od r. 2012. Dřívější název: Ústav konzervace potravin a technologie masa (1991-2011).
670    __
$a www (Ústav konzervace potravin, VŠCHT Praha, Historie a současnost), cit. 26. 3. 2018 $b údaje o činnosti a přejmenování ústavu
678    __
$a Jeden z ústavů Fakulty potravinářské a biochemické technologie VŠCHT v Praze, zajišťuje výzkum a výuku v oblasti autenticity, detekce falšování, optimalizace stability, kvality a bezpečnosti potravin, technologie zpracování ovoce a zeleniny, masa, balení potravin aj. Literatura v oboru. $a Změny názvu korporace: Ústav konzervace potravin a technologie masa (1991-2011), Katedra konzervace potravin (1966-1990), Katedra konzervárenské technologie (1957-1965).
856    42
$u https://ukp.vscht.cz/ $3 Oficiální stránky korporace $4 N
906    __
$a za20180326 $b evbr
906    __
$a ko20180326 $b evbr
906    __
$a op20180327 $b svsv $c Viz - další výskyt; Komplexní poznámka - oprava; Biografická poznámka - oprava; Oblast působení - doplnění
990    __
$a 20220426133938 $b ABA008
991    __
$a 20220426133938 $b ABA008
998    __
$a 000987212
999    __
$a ok $b medvik21 $g 709817 $s 579184
  • Nahrávání dat...