Ing., biochemička, vystudovala obor Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin, Ústav biochemie a analýzy potravin, Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
-
- Země
- Česko
- Obor chemie, biochemie, výroba potravin,
Jurčová, D. et al. Antimikrobní účinky monoacylglycerolů mastných kyselin s 10 a 11 uhlíky v řetězci. In: Tomáškovy dny: konference mladých mikrobiologů : sborník abstraktů : Brno. Brno : Tribun EU, [1992]-. 2009, roč. 18, s. 6.
www(DSpace UTB, Vliv složení binárních směsí fosforečnanových solí na růst mikroorganizmů v tavených sýrech), cit. 22. 6. 2023
Sdílet
Název dokumentu
Po ukončení testovacího provozu bude odkaz přesměrován adresu produkční verze portálu Medvik.