• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Ulbrich, Tomáš

Mgr. Ph.D. zástupce Katedry gastronomie na Vysoké škole obchodní a hotelové. Publikace v oboru.

  • Země
    Česko
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/jo2013773634

NK Autority

Ulbrich, Tomáš: Hmotnostní ztráty při tepelném opracování masa. Výživa a potraviny, 2015, roč. 70, č. 5, s. 127-130.

Ulbrich, Tomáš: Animace v hotelnictví a cestovním ruchu. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová, 2012

www(Vysoká škola obchodní a hotelová), cit. 1. 8. 2013

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
jo2013773634
003      
CZ-PrNML
005      
20231130131314.0
008      
130801|n|acnnnaabn n a|a
040    __
$a ABA001 $b cze
100    1_
$a Ulbrich, Tomáš $7 jo2013773634
370    __
$c Česko
667    __
$a Záznam neprošel revizí podle pravidel RDA.
670    __
$a Ulbrich, Tomáš: Hmotnostní ztráty při tepelném opracování masa. Výživa a potraviny, 2015, roč. 70, č. 5, s. 127-130.
670    __
$a Ulbrich, Tomáš: Animace v hotelnictví a cestovním ruchu. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová, 2012 $b autoritní forma, titul, pracoviště
670    __
$a www(Vysoká škola obchodní a hotelová), cit. 1. 8. 2013
678    0_
$a Mgr. Ph.D. zástupce Katedry gastronomie na Vysoké škole obchodní a hotelové. Publikace v oboru.
906    __
$a br20130801 $b epol
990    __
$a 20151114090716 $b ABA008
991    __
$a 20231130131309 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 679784 $s 344279