• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Mühlhansová, Andrea

Ing., vědecká pracovnice v oblasti potravinářské a biochemické technologie zaměřená na mlékarenství.

  • Pohlaví
    žena
  • Země
    Česko
Jazyk
čeština, angličtina
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/jo2017943427

Povolání vědkyně,

Wikidata Q120601362
NK Autority

www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 22. 2. 2017

Šviráková, Eva - Mühlhansová, Andrea ... et al.: Certifikovaná metodika QJ1210300 CM5 s názvem "Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu", 2016

Andrea Mülhansová et al.: Interakce žlučových kyselin a probiotických mikroorganismů. Chemické listy, 2017, roč. 111, č. 4, s. 246-250.

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
jo2017943427
003      
CZ-PrNML
005      
20190808090813.0
008      
170222|n|aznnnaabn n a|a
040    __
$a ABA001 $b cze $e rda
100    1_
$a Mühlhansová, Andrea $7 jo2017943427
370    __
$c Česko
372    __
$a mlékárenský průmysl $a mléčné výrobky $a potravinářská technologie $a biochemie
374    __
$a vědkyně
375    __
$a žena
377    __
$a cze $a eng
670    __
$a www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 22. 2. 2017 $b autoritní forma, biografické údaje
670    __
$a Šviráková, Eva - Mühlhansová, Andrea ... et al.: Certifikovaná metodika QJ1210300 CM5 s názvem "Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu", 2016
670    __
$a Andrea Mülhansová et al.: Interakce žlučových kyselin a probiotických mikroorganismů. Chemické listy, 2017, roč. 111, č. 4, s. 246-250.
678    0_
$a Ing., vědecká pracovnice v oblasti potravinářské a biochemické technologie zaměřená na mlékarenství.
906    __
$a br20170222 $b evje
990    __
$a 20171026114421 $b ABA008
991    __
$a 20190808091030 $b ABA008
998    __
$a 000943427
999    __
$a ok $b medvik21 $g 688849 $s 409781
  • Nahrávání dat ...