• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Nedomová, Šárka

Doc. Ing., PhD., Ústav technologie potravin, SAF, Mendelova univerzita.

Status návrh

Nedomová, Šárka: Vliv způsobu úpravy a balení na kvalitu konzumního mléka. Výživa a potraviny, 2015, roč. 70, č. 2, s. 40-42.

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
_AN083339
003      
CZ-PrNML
005      
20150709142441.0
008      
150709|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040    __
$a ABA008 $b cze
100    1_
$a Nedomová, Šárka
670    __
$a Nedomová, Šárka: Vliv způsobu úpravy a balení na kvalitu konzumního mléka. Výživa a potraviny, 2015, roč. 70, č. 2, s. 40-42. $b autoritní forma, titul, pracoviště
678    0_
$a Doc. Ing., PhD., Ústav technologie potravin, SAF, Mendelova univerzita.
990    __
$a 20150709142430 $b ABA008
991    __
$a 20150709142430 $b ABA008
999    __
$a nav $b medvik21 $g 678139 $s 342625