• Something wrong with this record ?

Ježek, František

Ing. PhD., vysokoškolský pedagog na Veterinární univerzitě Brno, publikace v oboru hygieny a technologie masa.

  • Country
    Česko

NK Authority

Ježek, František: Cooking of meat: effect on texture, cooking loss and microbiological quality - a review. Acta veterinaria Brno, 2019, roč. 88, s. 487-496.

www(Veterinární a farmaceutická univerzita Brno), cit. 26. 2. 2013

Buchtová, H. - Ježek, F.: Sledování fyzikálně chemických procesů ve svalovině kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce a skladování a způsobu balení. In: Maso, 17, č. 5 (2006), s. 19-23.

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
uzp2010555031
003      
CZ-PrNML
005      
20230509121316.0
008      
100107|n|acnnnaabn n a|a
040    __
$a ABA009 $b cze $d ABA001
100    1_
$a Ježek, František $7 uzp2010555031
370    __
$c Česko
667    __
$a Záznam neprošel revizí podle pravidel RDA.
670    __
$a Ježek, František: Cooking of meat: effect on texture, cooking loss and microbiological quality - a review. Acta veterinaria Brno, 2019, roč. 88, s. 487-496.
670    __
$a www(Veterinární a farmaceutická univerzita Brno), cit. 26. 2. 2013 $b profesní údaje
670    __
$a Buchtová, H. - Ježek, F.: Sledování fyzikálně chemických procesů ve svalovině kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce a skladování a způsobu balení. In: Maso, 17, č. 5 (2006), s. 19-23.
678    0_
$a Ing. PhD., vysokoškolský pedagog na Veterinární univerzitě Brno, publikace v oboru hygieny a technologie masa.
906    __
$a za20100120 $b taol
906    __
$a vr20130226 $b ivlo
990    __
$a 20200630104515 $b ABA008
991    __
$a 20230509121313 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 702265 $s 511251