-
Something wrong with this record ?
Ježek, František
Ing. PhD., vysokoškolský pedagog na Veterinární univerzitě Brno, publikace v oboru hygieny a technologie masa.
-
- Country
- Česko
Ježek, František: Cooking of meat: effect on texture, cooking loss and microbiological quality - a review. Acta veterinaria Brno, 2019, roč. 88, s. 487-496.
www(Veterinární a farmaceutická univerzita Brno), cit. 26. 2. 2013
Buchtová, H. - Ježek, F.: Sledování fyzikálně chemických procesů ve svalovině kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce a skladování a způsobu balení. In: Maso, 17, č. 5 (2006), s. 19-23.
- 000
- -----nz--a22-----n--4500
- 001
- uzp2010555031
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20230509121316.0
- 008
- 100107|n|acnnnaabn n a|a
- 040 __
- $a ABA009 $b cze $d ABA001
- 100 1_
- $a Ježek, František $7 uzp2010555031
- 370 __
- $c Česko
- 667 __
- $a Záznam neprošel revizí podle pravidel RDA.
- 670 __
- $a Ježek, František: Cooking of meat: effect on texture, cooking loss and microbiological quality - a review. Acta veterinaria Brno, 2019, roč. 88, s. 487-496.
- 670 __
- $a www(Veterinární a farmaceutická univerzita Brno), cit. 26. 2. 2013 $b profesní údaje
- 670 __
- $a Buchtová, H. - Ježek, F.: Sledování fyzikálně chemických procesů ve svalovině kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce a skladování a způsobu balení. In: Maso, 17, č. 5 (2006), s. 19-23.
- 678 0_
- $a Ing. PhD., vysokoškolský pedagog na Veterinární univerzitě Brno, publikace v oboru hygieny a technologie masa.
- 906 __
- $a za20100120 $b taol
- 906 __
- $a vr20130226 $b ivlo
- 990 __
- $a 20200630104515 $b ABA008
- 991 __
- $a 20230509121313 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 702265 $s 511251