-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Dobiáš, Jaroslav, 1951-
Narozen 5. 2. 1951 v Praze. Ing., CSc., docent Vysoké školy chemicko-techologické; zabývá se technologiemi zpracování a balení potravin.(Ústav konzervace potravin a technologie masa, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT, Praha).
-
- Pohlaví
- muž
-
- Období
- 1995 -
- Tituly
- Doc.
-
- Období
- 1975 -
- Tituly
- Ing.
-
- Období
- 1980 -
- Tituly
- CSc.
-
- Země
- Česko
- Jazyk
- čeština
Wikidata
Q95172350
NK Autority
Obaly a obalová technika / Andrea Smejtková, Jaroslav Dobiáš
www(VŠCHT), cit. 6. 2. 2017
Dobiáš, J.: Balení opracovaných potravin v modifikované atmosféře - očekávání versus reálné možnosti. Výživa a potraviny, 2007, roč. 62, č. 5, s. 127-129.
- 000
- 00000nz a2200000 45
- 001
- xx0033082
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20170206085105.0
- 008
- 050527|n|acnnnaabn | a|a
- 040 __
- $a KLG001 $b cze $e rda $d ABA001
- 046 __
- $f 1951
- 100 1_
- $a Dobiáš, Jaroslav, $d 1951- $7 xx0033082
- 368 __
- $d Doc. $s 1995
- 368 __
- $d Ing. $s 1975
- 368 __
- $d CSc. $s 1980
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a potravinářská technologie
- 375 __
- $a muž
- 377 __
- $a cze
- 670 __
- $a Obaly a obalová technika / Andrea Smejtková, Jaroslav Dobiáš $b autoritní forma
- 670 __
- $a www(VŠCHT), cit. 6. 2. 2017 $b biografické údaje, profesní data
- 670 __
- $a Dobiáš, J.: Balení opracovaných potravin v modifikované atmosféře - očekávání versus reálné možnosti. Výživa a potraviny, 2007, roč. 62, č. 5, s. 127-129.
- 678 0_
- $a Narozen 5. 2. 1951 v Praze. Ing., CSc., docent Vysoké školy chemicko-techologické; zabývá se technologiemi zpracování a balení potravin.(Ústav konzervace potravin a technologie masa, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT, Praha).
- 906 __
- $a za20050527 $b xmino
- 906 __
- $a fr20050726 $b jalu
- 990 __
- $a 20080609075511 $b ABA008
- 991 __
- $a 20170206085238 $b ABA008
- 998 __
- $a 000289394
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 562539 $s 112403
-
Nahrávání dat ...