-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Doležal, Marek
Ing., chemik (Ústav chemie a analýzy potravin). Práce z oboru.
-
- Země
- Česko
Wikidata
Q120580825
NK Autority
-
Department of Food Analysis and Nutrition UCT Prague
Ústav analýzy potravin a výživy FPBT VŠCHT
Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha
Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha Praha 6 Dejvice
Ústav analýzy potravin a výživy Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ústav c hemie a analýzy potravin Fakulta potravinářské a biochemické technologie VŠCHT Praha
Ústav chemie a analýzy potravin Fakulta potravinářské a biochemické technologie VŠCHT Praha
Ústav chemie a analýzy potravin VŠCHT Praha
Vysoká škola chemicko technologická Praha Ústav analýzy potravin a výživy
Doležal, Marek: Obsah trans izomerů mastných kyselin v jemném a trvanlivém pečivu a mražených krémech
- 000
- 00000nz a2200000 45
- 001
- xx0075511
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20240506121535.0
- 008
- 070709 n anznnnabn n a|a
- 040 __
- $a ABA008 $b cze
- 100 1_
- $a Doležal, Marek $7 xx0075511
- 370 __
- $c Česko
- 670 __
- $a Doležal, Marek: Obsah trans izomerů mastných kyselin v jemném a trvanlivém pečivu a mražených krémech
- 678 0_
- $a Ing., chemik (Ústav chemie a analýzy potravin). Práce z oboru.
- 990 __
- $a 20070709145349 $b ABA008
- 991 __
- $a 20240506121525 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 544936 $s 65581
-
Nahrávání dat ...