• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Valík, Ľubomír

Doc. Ing., PhD., slovenský mikrobiolog (Katedra výživy a hodnotenia potravín Ústav biochémie, výživy a ochrany zdravia FCHPT STU v Bratislave).

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/xx0102265

ORCID 0000000186813616
Wikidata Q72633809
NK Autority

Valík: Bacillus cereus v pasterizovanom mlieku a jeho trvanlivosť. Výž. a Zdravie, roč. 45, č. 4 (2000), s. 75-76.

SKK SR

000      
00000nz a2200000 45
001      
xx0102265
003      
CZ-PrNML
005      
20141218211851.0
008      
070703 n anznnnabn n a|a
024    7_
$a 0000000186813616 $2 orcid
024    7_
$a Q72633809 $2 wikidata
040    __
$a ABA008 $b cze
100    1_
$a Valík, Ľubomír $7 xx0102265
670    __
$a Valík: Bacillus cereus v pasterizovanom mlieku a jeho trvanlivosť. Výž. a Zdravie, roč. 45, č. 4 (2000), s. 75-76.
670    __
$a SKK SR
678    0_
$a Doc. Ing., PhD., slovenský mikrobiolog (Katedra výživy a hodnotenia potravín Ústav biochémie, výživy a ochrany zdravia FCHPT STU v Bratislave).
900    __
$a J-NÁVRH
990    __
$a 20070703135314 $b ABA008
991    __
$a 20090908180527 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 544841 $s 65486
  • Nahrávání dat ...