• Something wrong with this record ?

Sengee, Zultsetseg

MSc., PhD. Publikace z oboru chemie a technologie potravin.

NK Authority

Zultsetseg Sengee, Kramářová, D., Rop, O., Hoza, I.: Kdoule jako vhodný zdroj vlákniny a nutričních složek.Výživa a potraviny, 2010, roč. 65, č. 5, str. 124-126.

www(Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati)

000      
00000nz a2200000 45
001      
xx0134640
003      
CZ-PrNML
005      
20141219014727.0
008      
110204 n anznnnabn n a|a
040    __
$a ABA008 $b cze
100    1_
$a Sengee, Zultsetseg $7 xx0134640
670    __
$a Zultsetseg Sengee, Kramářová, D., Rop, O., Hoza, I.: Kdoule jako vhodný zdroj vlákniny a nutričních složek.Výživa a potraviny, 2010, roč. 65, č. 5, str. 124-126.
670    __
$a www(Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati) $b profesní data
678    0_
$a MSc., PhD. Publikace z oboru chemie a technologie potravin.
900    __
$a J-NÁVRH
990    __
$a 20110204080933 $b ABA008
991    __
$a 20110407103041 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 607222 $s 174631