-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Rajchl, Aleš, 1980-
Narozen 12. 12. 1980. Ing., Ph.D., vědecký pracovník a vysokoškolský pedagog v oboru potravinářství (Ústav konzervace potravin a technologie masa, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
-
- Země
- Česko
Wikidata
Q95401043
NK Autority
-
Department of Food Preservation Institute of Chemical Technology Prague
Ústav konzervace potravin Fakulta potravinářské a biochemické technologie VŠCHT Praha
Ústav konzervace potravin VŠCHT Praha
Ústav konzervace potravin Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ústav konzervace potravin Vysoká škola chemicko‐technologická Praha
Helena Čížková, Michal Voldřich, Aleš Rajchl, Iveta Horsáková: Kvalita a autenticita medu. Výživa a potraviny, 2010, roč. 65, č. 1, s. 19-23.
www(Ústav konzervace potravin a technologie masa Stálí pracovníci), cit. 28. 5. 2013
- 000
- 00000nz a2200000 45
- 001
- xx0170622
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141219013836.0
- 008
- 101130 n anznnnabn n a|a
- 040 __
- $a ABA008 $b cze
- 100 1_
- $a Rajchl, Aleš, $d 1980- $7 xx0170622
- 370 __
- $c Česko
- 670 __
- $a Helena Čížková, Michal Voldřich, Aleš Rajchl, Iveta Horsáková: Kvalita a autenticita medu. Výživa a potraviny, 2010, roč. 65, č. 1, s. 19-23.
- 670 __
- $a www(Ústav konzervace potravin a technologie masa Stálí pracovníci), cit. 28. 5. 2013 $b datum narození, profesní data
- 678 0_
- $a Narozen 12. 12. 1980. Ing., Ph.D., vědecký pracovník a vysokoškolský pedagog v oboru potravinářství (Ústav konzervace potravin a technologie masa, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
- 900 __
- $a J-NÁVRH
- 990 __
- $a 20101130105009 $b ABA008
- 991 __
- $a 20130528222900 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 605361 $s 172677
-
Nahrávání dat ...
Najít související
- Dokumenty
- Autor
- První autor
- O autorovi
- Díla
-
- Tazatel 4
- Dotazovaný 1
-
Autoři - Jména