• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Šatrová, Kateřina

Ing., odbornice v oboru kvalita a bezpečnost potravin (Ústav chemie a analýzy potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

  • Pohlaví
    žena
  • Období
    2010 -
    Tituly
    Ing.
  • Země
    Česko
Jazyk
čeština
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/xx0211194

NK Autority

Šatrová, Kateřina: Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích. Výživa a potraviny, 2011, roč. 66, č. 1, s. 18-20.

www(Repozitář závěrečných prací VŠCHT Praha), cit. 22. 2. 2017

000      
00000nz a2200000 45
001      
xx0211194
003      
CZ-PrNML
005      
20170222172347.0
008      
110506 n anznnnabn n a|a
040    __
$a ABA008 $b cze $e rda
100    1_
$a Šatrová, Kateřina $7 xx0211194
368    __
$d Ing. $s 2010
370    __
$c Česko
372    __
$a potravinářská chemie $a analýza potravin
375    __
$a žena
377    __
$a cze
670    __
$a Šatrová, Kateřina: Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích. Výživa a potraviny, 2011, roč. 66, č. 1, s. 18-20. $b autoritní forma, titul, pracoviště
670    __
$a www(Repozitář závěrečných prací VŠCHT Praha), cit. 22. 2. 2017 $b rok promoce, specializace
678    0_
$a Ing., odbornice v oboru kvalita a bezpečnost potravin (Ústav chemie a analýzy potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
900    __
$a J-NÁVRH
990    __
$a 20110506153749 $b ABA008
991    __
$a 20170222172528 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 609413 $s 176919