-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Škorpilová, Tereza
Ing., potravinářská technoložka (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
-
- Pohlaví
- žena
-
- Období
- 2012 -
- Tituly
- Mgr.
-
- Období
- 2010 -
- Tituly
- Bc.
-
- Země
- Česko
- Jazyk
- čeština
Škorpilová, Tereza: Nové možnosti sledování čerstvosti masa. Chemické listy, 2015, roč. 109, č. 2, s. 129-134.
www(Repozitáře VŠCHT Praha), cit. 19. 7. 2018
- 000
- -----nz--a22-----n--4500
- 001
- xx0225962
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20180719083801.0
- 008
- 150518|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e rda
- 100 1_
- $a Škorpilová, Tereza $7 xx0225962
- 368 __
- $d Mgr. $s 2012
- 368 __
- $d Bc. $s 2010
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a potravinářská technologie
- 375 __
- $a žena
- 377 __
- $a cze
- 670 __
- $a Škorpilová, Tereza: Nové možnosti sledování čerstvosti masa. Chemické listy, 2015, roč. 109, č. 2, s. 129-134. $b autoritní forma, pracoviště
- 670 __
- $a www(Repozitáře VŠCHT Praha), cit. 19. 7. 2018 $b profesní data
- 678 0_
- $a Ing., potravinářská technoložka (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
- 990 __
- $a 20150518081103 $b ABA008
- 991 __
- $a 20180719083537 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 677508 $s 341986