• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Škorpilová, Tereza

Ing., potravinářská technoložka (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

  • Pohlaví
    žena
  • Období
    2012 -
    Tituly
    Mgr.
  • Období
    2010 -
    Tituly
    Bc.
  • Země
    Česko
Jazyk
čeština
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/xx0225962

NK Autority

Škorpilová, Tereza: Nové možnosti sledování čerstvosti masa. Chemické listy, 2015, roč. 109, č. 2, s. 129-134.

www(Repozitáře VŠCHT Praha), cit. 19. 7. 2018

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
xx0225962
003      
CZ-PrNML
005      
20180719083801.0
008      
150518|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040    __
$a ABA008 $b cze $e rda
100    1_
$a Škorpilová, Tereza $7 xx0225962
368    __
$d Mgr. $s 2012
368    __
$d Bc. $s 2010
370    __
$c Česko
372    __
$a potravinářská technologie
375    __
$a žena
377    __
$a cze
670    __
$a Škorpilová, Tereza: Nové možnosti sledování čerstvosti masa. Chemické listy, 2015, roč. 109, č. 2, s. 129-134. $b autoritní forma, pracoviště
670    __
$a www(Repozitáře VŠCHT Praha), cit. 19. 7. 2018 $b profesní data
678    0_
$a Ing., potravinářská technoložka (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
990    __
$a 20150518081103 $b ABA008
991    __
$a 20180719083537 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 677508 $s 341986