• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Hrubá, Magdaléna

Ing., publikace v oboru potravinářská technologie (Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická Praha).

  • Pohlaví
    žena
  • Tituly
    Ing.
  • Země
    Česko
Jazyk
čeština
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/xx0235410

NK Autority

Hrubá, Magdaléna: Dostupnost minimálně opracované zeleniny a ovoce v Praze a okolí. Výživa a potraviny, 2016, roč. 41, č. 5, s. 128-130.

www(Ústav konzervace potravin - Vysoká škola chemicko-technologická Praha), cit. 2. 5. 2019

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
xx0235410
003      
CZ-PrNML
005      
20190502095126.0
008      
161108|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040    __
$a ABA008 $b cze $e rda
100    1_
$a Hrubá, Magdaléna $7 xx0235410
368    __
$d Ing.
370    __
$c Česko
372    __
$a potravinářská technologie
375    __
$a žena
377    __
$a cze
670    __
$a Hrubá, Magdaléna: Dostupnost minimálně opracované zeleniny a ovoce v Praze a okolí. Výživa a potraviny, 2016, roč. 41, č. 5, s. 128-130. $b autoritní forma, pracoviště
670    __
$a www(Ústav konzervace potravin - Vysoká škola chemicko-technologická Praha), cit. 2. 5. 2019 $b titul
678    0_
$a Ing., publikace v oboru potravinářská technologie (Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická Praha).
990    __
$a 20161108132250 $b ABA008
991    __
$a 20190502095142 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 683971 $s 376395