-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Hrubá, Magdaléna
Ing., publikace v oboru potravinářská technologie (Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická Praha).
-
- Pohlaví
- žena
-
- Tituly
- Ing.
-
- Země
- Česko
- Jazyk
- čeština
Hrubá, Magdaléna: Dostupnost minimálně opracované zeleniny a ovoce v Praze a okolí. Výživa a potraviny, 2016, roč. 41, č. 5, s. 128-130.
www(Ústav konzervace potravin - Vysoká škola chemicko-technologická Praha), cit. 2. 5. 2019
- 000
- -----nz--a22-----n--4500
- 001
- xx0235410
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20190502095126.0
- 008
- 161108|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e rda
- 100 1_
- $a Hrubá, Magdaléna $7 xx0235410
- 368 __
- $d Ing.
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a potravinářská technologie
- 375 __
- $a žena
- 377 __
- $a cze
- 670 __
- $a Hrubá, Magdaléna: Dostupnost minimálně opracované zeleniny a ovoce v Praze a okolí. Výživa a potraviny, 2016, roč. 41, č. 5, s. 128-130. $b autoritní forma, pracoviště
- 670 __
- $a www(Ústav konzervace potravin - Vysoká škola chemicko-technologická Praha), cit. 2. 5. 2019 $b titul
- 678 0_
- $a Ing., publikace v oboru potravinářská technologie (Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická Praha).
- 990 __
- $a 20161108132250 $b ABA008
- 991 __
- $a 20190502095142 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 683971 $s 376395