• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Fořtová, Jana

Ing., odbornice v oboru výživa a potraviny (Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Praha-Uhříněves; Katedra kvality a bezpečnosti potravin, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha).

  • Pohlaví
    žena
  • Období
    2017 -
    Tituly
    Ing.
  • Země
    Česko
Jazyk
čeština
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/xx0247356

NK Autority

Fořtová, Jana: Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností tuzemskými konzumenty. Výživa a potraviny, 2020, roč. 75, č. 2, s. 30-35.

www(LinkedIn), cit. 4. 5. 2020

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
xx0247356
003      
CZ-PrNML
005      
20200504073819.0
008      
200502|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040    __
$a ABA008 $b cze $e rda
100    1_
$a Fořtová, Jana $7 xx0247356
368    __
$d Ing. $s 2017
370    __
$c Česko
372    __
$a výživa člověka $a potraviny
375    __
$a žena
377    __
$a cze
670    __
$a Fořtová, Jana: Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností tuzemskými konzumenty. Výživa a potraviny, 2020, roč. 75, č. 2, s. 30-35. $b autoritní forma, titul Ing., pracoviště
670    __
$a www(LinkedIn), cit. 4. 5. 2020 $b rok získání Ing., specializace
678    0_
$a Ing., odbornice v oboru výživa a potraviny (Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Praha-Uhříněves; Katedra kvality a bezpečnosti potravin, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha).
990    __
$a 20200502140705 $b ABA008
991    __
$a 20200504073712 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 701413 $s 510388