-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Fořtová, Jana
Ing., odbornice v oboru výživa a potraviny (Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Praha-Uhříněves; Katedra kvality a bezpečnosti potravin, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha).
-
- Pohlaví
- žena
-
- Období
- 2017 -
- Tituly
- Ing.
-
- Země
- Česko
- Jazyk
- čeština
- Obor výživa člověka, potraviny,
Fořtová, Jana: Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností tuzemskými konzumenty. Výživa a potraviny, 2020, roč. 75, č. 2, s. 30-35.
www(LinkedIn), cit. 4. 5. 2020
- 000
- -----nz--a22-----n--4500
- 001
- xx0247356
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20200504073819.0
- 008
- 200502|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e rda
- 100 1_
- $a Fořtová, Jana $7 xx0247356
- 368 __
- $d Ing. $s 2017
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a výživa člověka $a potraviny
- 375 __
- $a žena
- 377 __
- $a cze
- 670 __
- $a Fořtová, Jana: Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností tuzemskými konzumenty. Výživa a potraviny, 2020, roč. 75, č. 2, s. 30-35. $b autoritní forma, titul Ing., pracoviště
- 670 __
- $a www(LinkedIn), cit. 4. 5. 2020 $b rok získání Ing., specializace
- 678 0_
- $a Ing., odbornice v oboru výživa a potraviny (Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Praha-Uhříněves; Katedra kvality a bezpečnosti potravin, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha).
- 990 __
- $a 20200502140705 $b ABA008
- 991 __
- $a 20200504073712 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 701413 $s 510388