• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Bauer, Josef

Ing., potravinářský technolog, student doktorského studia (Ústav konzervace surovin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha).

  • Pohlaví
    muž
  • Období
    2019 -
    Tituly
    Ing.
  • Země
    Česko
Jazyk
čeština
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/xx0252688

NK Autority

Bauer, Josef: Játra - nutričně nedoceněná surovina. Výživa a potraviny, 2020, roč. 75, č. 3, s. 67-70.

www(Databáze závěrečných prací - Vysoká škola chemicko technologická), cit. 12. 10. 2020

www(Doktorandi - Ústav konzervace potravin - VŠCHT), cit. 12. 10. 2020

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
xx0252688
003      
CZ-PrNML
005      
20201012140115.0
008      
201012|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040    __
$a ABA008 $b cze $e rda
100    1_
$a Bauer, Josef $7 xx0252688
368    __
$d Ing. $s 2019
370    __
$c Česko
372    __
$a potravinářská technologie
375    __
$a muž
377    __
$a cze
670    __
$a Bauer, Josef: Játra - nutričně nedoceněná surovina. Výživa a potraviny, 2020, roč. 75, č. 3, s. 67-70. $b autoritní forma, pracoviště
670    __
$a www(Databáze závěrečných prací - Vysoká škola chemicko technologická), cit. 12. 10. 2020 $b profesní data
670    __
$a www(Doktorandi - Ústav konzervace potravin - VŠCHT), cit. 12. 10. 2020 $b profesní data
678    0_
$a Ing., potravinářský technolog, student doktorského studia (Ústav konzervace surovin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha).
990    __
$a 20201009170024 $b ABA008
991    __
$a 20201012140114 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 703334 $s 512331