-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Potančoková, Jitka
Ing., Ph.D., chemická technoložka, věnuje se potravinářské chemii a potravinářským technologiím (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze).
-
- Pohlaví
- žena
-
- Období
- 2009 -
- Tituly
- Ing.
-
- Období
- 2016 -
- Tituly
- Ph.D.
-
- Země
- Česko
- Jazyk
- čeština
Povolání chemičky,
Potančoková, Jitka ... [et al.]: Změny vůně sušeného mléka během skladování. Výživa a potraviny, 2020, roč. 75, č. 4, s. 94-96.
www(LinkedIn), cit. 25. 1. 2021
- 000
- -----nz--a22-----n--4500
- 001
- xx0256127
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20210125094142.0
- 008
- 210125|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e rda
- 100 1_
- $a Potančoková, Jitka $7 xx0256127
- 368 __
- $d Ing. $s 2009
- 368 __
- $d Ph.D. $s 2016
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a otravinářská technologie $a potravinářská chemie
- 374 __
- $a chemičky
- 375 __
- $a žena
- 377 __
- $a cze
- 670 __
- $a Potančoková, Jitka ... [et al.]: Změny vůně sušeného mléka během skladování. Výživa a potraviny, 2020, roč. 75, č. 4, s. 94-96. $b autoritní forma, pracoviště
- 670 __
- $a www(LinkedIn), cit. 25. 1. 2021 $b profesní data
- 678 0_
- $a Ing., Ph.D., chemická technoložka, věnuje se potravinářské chemii a potravinářským technologiím (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze).
- 990 __
- $a 20210121175139 $b ABA008
- 991 __
- $a 20210125094104 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 704836 $s 543982