• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Pavelčíková, Zuzana

Bc., technoložka potravin, pokračuje v magisterském studiu (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT v Praze).

  • Pohlaví
    žena
  • Období
    2020 -
    Tituly
    Bc.
  • Země
    Česko
Jazyk
čeština
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/xx0259607

NK Autority

Pavelčíková, Zuzana: Zhodnocení kvality rajčat a výrobků z rajčat na českém trhu. Výživa a potraviny, 2021, roč. 76, č. 1, s. 12-16.

www(Institucionální repozitář VŠCHT Praha), cit. 20. 4. 2021

www(student.vscht.cz), cit. 20. 4. 2021

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
xx0259607
003      
CZ-PrNML
005      
20210420121354.0
008      
210420|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040    __
$a ABA008 $b cze $e rda
100    1_
$a Pavelčíková, Zuzana $7 xx0259607
368    __
$d Bc. $s 2020
370    __
$c Česko
372    __
$a potravinářská technologie $a konzervování potravin
375    __
$a žena
377    __
$a cze
670    __
$a Pavelčíková, Zuzana: Zhodnocení kvality rajčat a výrobků z rajčat na českém trhu. Výživa a potraviny, 2021, roč. 76, č. 1, s. 12-16. $b autoritní forma
670    __
$a www(Institucionální repozitář VŠCHT Praha), cit. 20. 4. 2021 $b studium
670    __
$a www(student.vscht.cz), cit. 20. 4. 2021 $b další studium
678    0_
$a Bc., technoložka potravin, pokračuje v magisterském studiu (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT v Praze).
990    __
$a 20210419133710 $b ABA008
991    __
$a 20210420121350 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 706232 $s 545389