• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Beňo, Filip

Ing., publikace v oboru potravinářská technologie (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

  • Pohlaví
    muž
  • Tituly
    Ing.
  • Země
    Česko
Jazyk
čeština
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/xx0261240

Wikidata Q120612959
NK Autority

Beňo, Filip: Lněné semeno a jeho využití při výrobě potravin a pokrmů. Výživa a potraviny, 2021, roč. 76, č. 2, s. 30-36.

www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 17. 6. 2021

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
xx0261240
003      
CZ-PrNML
005      
20210617090626.0
008      
210610|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040    __
$a ABA008 $b cze $e rda
100    1_
$a Beňo, Filip $7 xx0261240
368    __
$d Ing.
370    __
$c Česko
372    __
$a potravinářská technologie
375    __
$a muž
377    __
$a cze
670    __
$a Beňo, Filip: Lněné semeno a jeho využití při výrobě potravin a pokrmů. Výživa a potraviny, 2021, roč. 76, č. 2, s. 30-36. $b autoritní forma, pracoviště
670    __
$a www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 17. 6. 2021 $b titul Ing.
678    0_
$a Ing., publikace v oboru potravinářská technologie (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
990    __
$a 20210610102353 $b ABA008
991    __
$a 20210617090605 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 706778 $s 545936
  • Nahrávání dat...