-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Sponerová, Eliška
Ing., potravinářská technoložka (Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze).
-
- Pohlaví
- žena
-
- Období
- 2020 -
- Tituly
- Ing.
-
- Země
- Česko
- Jazyk
- čeština
Povolání chemické technoložky,
Wikidata
Q124739703
NK Autority
Sponerová, Eliška ... [et al.]: Reformulace potravin - vliv snížení obsahu soli na kvalitu běžného pečiva. Výživa a potraviny, 2021, roč. 76, č. 5, s. 132-135.
www(Institucionální repozitář VŠCHT Praha), cit. 29. 12. 2021
- 000
- -----nz--a22-----n--4500
- 001
- xx0267902
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20211229124154.0
- 008
- 211229|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e rda
- 100 1_
- $a Sponerová, Eliška $7 xx0267902
- 368 __
- $d Ing. $s 2020
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a potravinářská technologie $a chemická technologie
- 374 __
- $a chemické technoložky
- 375 __
- $a žena
- 377 __
- $a cze
- 670 __
- $a Sponerová, Eliška ... [et al.]: Reformulace potravin - vliv snížení obsahu soli na kvalitu běžného pečiva. Výživa a potraviny, 2021, roč. 76, č. 5, s. 132-135. $b autoritní forma, pracoviště
- 670 __
- $a www(Institucionální repozitář VŠCHT Praha), cit. 29. 12. 2021 $b profesní data
- 678 0_
- $a Ing., potravinářská technoložka (Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze).
- 990 __
- $a 20211207142111 $b ABA008
- 991 __
- $a 20211229124150 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 708416 $s 547578
-
Nahrávání dat ...