-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Janoušek, Jiří
Student Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Spoluzakladatel Bene Meat Technologies, kde se věnuje vývoji kultivovaného masa. Během středoškolského studia se účastnil stáží na Akademii věd ČR, kde se zabýval biologickým rozkladem textilních barviv a ontogenezí nervové sestavy.
-
- Pohlaví
- muž
-
- Země
- Česko
- Jazyk
- čeština
- Obor výzkum a vývoj, biologie, maso,
Wikidata
Q124640261
NK Autority
Janoušek, Jiří: Biodegradace syntetických barviv houbami bílé hniloby za podmínek kotaminace bakteriemi odpadních vod. Bulletin Československé společnosti mikrobiologické, 2018, roč. 59, č. 1, s. 6-15.
www(Pěstování umělého masa je šetrnější vůči životnímu prostředí i lidskému zdraví, říká vědec Janoušek | Radio Wave), cit. 20. 3. 2023
- 000
- -----nz--a22-----n--4500
- 001
- xx0283804
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20230321150929.0
- 008
- 180516|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e rda
- 100 1_
- $a Janoušek, Jiří
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a výzkum a vývoj $a biologie $a maso
- 375 __
- $a muž
- 377 __
- $a cze
- 670 __
- $a Janoušek, Jiří: Biodegradace syntetických barviv houbami bílé hniloby za podmínek kotaminace bakteriemi odpadních vod. Bulletin Československé společnosti mikrobiologické, 2018, roč. 59, č. 1, s. 6-15.
- 670 __
- $a www(Pěstování umělého masa je šetrnější vůči životnímu prostředí i lidskému zdraví, říká vědec Janoušek | Radio Wave), cit. 20. 3. 2023 $b profesní data
- 678 0_
- $a Student Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Spoluzakladatel Bene Meat Technologies, kde se věnuje vývoji kultivovaného masa. Během středoškolského studia se účastnil stáží na Akademii věd ČR, kde se zabýval biologickým rozkladem textilních barviv a ontogenezí nervové sestavy.
- 990 __
- $a 20180516114120 $b ABA008
- 991 __
- $a 20230320065646 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 691563 $s 441449
-
Nahrávání dat ...