-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Kyselka, Jan
Ing., PhD., docent technologie potravin (Ústav mléka, tuků a kosmetiky, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
-
- Pohlaví
- muž
-
- Období
- 2021 -
- Tituly
- Docent
-
- Období
- 2010 -
- Tituly
- Ing.
-
- Období
- 2015 -
- Tituly
- Ph.D.
-
- Země
- Česko
- Jazyk
- čeština
Povolání potravinářští technologové, vysokoškolští učitelé,
ORCID
0000000340710480
Wikidata
Q92119945
NK Autority
Kyselka, Jan ... [et al.]: Vliv zpracování na organoleptické vlastnosti a chemické složení řepkového oleje. Výživa a potraviny, 2023, roč. 78, č. 6, s. 2-6.
www(Kyselka Jan, doc. Ing., Ph.D.), cit. 13. 3. 2024
www(VŠCHT - Návrh habilitační komise na jmenování Ing. Jana Kyselky, Ph.D. docentem), cit. 13. 3. 2024
- 000
- -----nz--a22-----n--4500
- 001
- xx0315049
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20240313102619.0
- 008
- 240313|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e rda
- 100 1_
- $a Kyselka, Jan $7 xx0315049
- 368 __
- $d Docent $s 2021
- 368 __
- $d Ing. $s 2010
- 368 __
- $d Ph.D. $s 2015
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a potravinářská technologie $a potravinářská chemie $a biotechnologie
- 374 __
- $a potravinářští technologové $a vysokoškolští učitelé
- 375 __
- $a muž
- 377 __
- $a cze
- 670 __
- $a Kyselka, Jan ... [et al.]: Vliv zpracování na organoleptické vlastnosti a chemické složení řepkového oleje. Výživa a potraviny, 2023, roč. 78, č. 6, s. 2-6. $b autoritní forma
- 670 __
- $a www(Kyselka Jan, doc. Ing., Ph.D.), cit. 13. 3. 2024 $b pracoviště
- 670 __
- $a www(VŠCHT - Návrh habilitační komise na jmenování Ing. Jana Kyselky, Ph.D. docentem), cit. 13. 3. 2024 $b profesní data
- 678 0_
- $a Ing., PhD., docent technologie potravin (Ústav mléka, tuků a kosmetiky, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
- 990 __
- $a 20240311130758 $b ABA008
- 991 __
- $a 20240313102615 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 715802 $s 648471
-
Nahrávání dat ...