• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Barešová, Anna

Ing., odbornice v oboru Chemie a technologie potravin.

  • Pohlaví
    žena
  • Období
    2007 -
    Tituly
    Ing., VŠCHT, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy, Studijní program Chemie a analýza potravin, Specializace Chemie a technologie potravin
  • Země
    Česko
Jazyk
čeština
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/xx0324385

Wikidata Q130722835
NK Autority

Barešová, Anna et al. Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích. Výživa a potraviny, 2008, roč. 63, č. 4, s. 100-102.

www(Repozitář VŠCHT Praha, diplomová práce Složení mastných kyselin tuků vybraných potravinářských výrobků), cit. 17. 10. 2024

000      
00000nz a2200000 45
001      
xx0324385
003      
CZ-PrNML
005      
20241017151502.0
008      
090417 n anznnnabn n a|a
040    __
$a ABA008 $b cze $e rda
100    1_
$a Barešová, Anna $7 _AN030843
368    __
$d Ing., VŠCHT, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy, Studijní program Chemie a analýza potravin, Specializace Chemie a technologie potravin $s 2007
370    __
$c Česko
372    __
$a potravinářská chemie $a potravinářská technologie
375    __
$a žena
377    __
$a cze
670    __
$a Barešová, Anna et al. Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích. Výživa a potraviny, 2008, roč. 63, č. 4, s. 100-102. $b autoritní forma, VŠCHT
670    __
$a www(Repozitář VŠCHT Praha, diplomová práce Složení mastných kyselin tuků vybraných potravinářských výrobků), cit. 17. 10. 2024 $b titul, oblast působnosti
678    0_
$a Ing., odbornice v oboru Chemie a technologie potravin.
990    __
$a 20090417120723 $b ABA008
991    __
$a 20241017083701 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 570008 $s 129315
  • Nahrávání dat ...