-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Kouřimský, Pavel
Ing. v oboru Výživa a potraviny, nyní pokračuje v doktorandském studiu (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, ČZU, Praha).
-
- Pohlaví
- muž
-
- Období
- 2024 -
- Tituly
- Ing.
-
- Země
- Česko
- Jazyk
- čeština
Povolání mikrobiologové,
- Obor mikrobiologie, výživa člověka, potraviny,
Wikidata
Q132552982
NK Autority
Kouřimský, Pavel... [et al.]: Množství vlákniny v sušenkách ovlivňuje jejich oblibu u dětí. Výživa a potraviny, 2024, roč. 79, č. 6, s. 14.
www(Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů - Studenti naší fakulty uspěli na ELLS konferenci ve Wageningenu), cit. 4. 2. 2025
www(Theses.cz), cit. 4. 2. 2024
- 000
- -----nz--a22-----n--4500
- 001
- xx0328766
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20250204110732.0
- 008
- 250204|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e rda
- 100 1_
- $a Kouřimský, Pavel $7 xx0328766
- 368 __
- $d Ing. $s 2024
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a mikrobiologie $a výživa člověka $a potraviny
- 374 __
- $a mikrobiologové
- 375 __
- $a muž
- 377 __
- $a cze
- 670 __
- $a Kouřimský, Pavel... [et al.]: Množství vlákniny v sušenkách ovlivňuje jejich oblibu u dětí. Výživa a potraviny, 2024, roč. 79, č. 6, s. 14. $b autoritní forma
- 670 __
- $a www(Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů - Studenti naší fakulty uspěli na ELLS konferenci ve Wageningenu), cit. 4. 2. 2025 $b profesní data
- 670 __
- $a www(Theses.cz), cit. 4. 2. 2024 $b vysokoškolské studium
- 678 0_
- $a Ing. v oboru Výživa a potraviny, nyní pokračuje v doktorandském studiu (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, ČZU, Praha).
- 990 __
- $a 20250203122406 $b ABA008
- 991 __
- $a 20250204110731 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 717968 $s 651666
-
Nahrávání dat ...