• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny

Theodor Kašpárek

Publikováno
Praha : Otto, 1921
Edice
Lidové rozpravy lékařské ; č. 156
Stránkování
16 s.

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00106540
Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura K 924/156 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
00966nam 2200289 a 4500
001      
MED00106540
003      
CZ-PrNML
005      
20141219150805.0
008      
030925s1921 xr cze||
009      
BK
040    __
$a ABA008 $b cze $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a cze
044    __
$a xr $c CZ
072    _7
$x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie $a 612 $2 konspekt $7 sk136312
080    __
$a 612.39 $2 h
080    __
$a 613.2 $2 h
100    1_
$a Kašpárek, Theodor, $d 1864-1930 $4 aut $7 jk01053215
245    10
$a Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / $c Theodor Kašpárek
260    __
$a Praha : $b Otto, $c 1921
300    __
$a 16 s.
490    1_
$a Lidové rozpravy lékařské ; $v č. 156
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
830    _0
$a Lidové rozpravy lékařské
910    __
$a ABA008 $b K 924/156 $y x
990    __
$a 20031001 $b ABA008
991    __
$a 20080205142405 $b ABA008
BAS    __
$a NML $a 01 $a 11