• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Biosynthesis of food components

Jan Velíšek, Karel Cejpek

Publikováno
Tábor : OSSIS, 2008
Vydání
1st ed.
Stránkování
xii, 497 s. : il. ; 24 cm

Jazyk angličtina Země Česko

Typ dokumentu monografie

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00161350
Odkazy

Knihovny.cz ISBN 978-80-86659-12-1
Knihovny.cz ČNB cnb001816158

Pod názvem: Department of Food Chemistry Analysis, Faculty of Food and Biochemical Technology, Institut of Chemical Technology, Prague, CZ

Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografie a rejstřík

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura K 83375 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
00000nam 2200000 a 4500
001      
MED00161350
003      
CZ-PrNML
005      
20141219165412.0
008      
080819s2008 xr ayyyf ^^^^ 001 0 eng||
009      
BK
015    __
$a cnb001816158
020    __
$a 978-80-86659-12-1 $q (brož.)
040    __
$a OLA001 $b cze $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a xr $c CZ
072    _7
$x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $a 663 $2 Konspekt $7 sk136411
080    __
$a 577.12 $2 MRF
080    __
$a 663/664:577.1 $2 MRF
080    __
$a 577.1 $2 MRF
080    __
$a 547.56 $2 MRF
080    __
$a 547.97 $2 MRF
080    __
$a (048.8) $2 MRF
100    1_
$a Velíšek, Jan, $d 1946- $4 aut $7 ola2003188568
245    10
$a Biosynthesis of food components / $c Jan Velíšek, Karel Cejpek
250    __
$a 1st ed.
260    __
$a Tábor : $b OSSIS, $c 2008
300    __
$a xii, 497 s. : $b il. ; $c 24 cm
500    __
$a Pod názvem: Department of Food Chemistry Analysis, Faculty of Food and Biochemical Technology, Institut of Chemical Technology, Prague, CZ
504    __
$a Obsahuje bibliografie a rejstřík
650    07
$a biochemie $2 mednas $7 nlk20040147080
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
650    07
$a biochemické jevy $2 czmesh $7 D001669
650    07
$a potraviny $2 czmesh $7 D005502
650    07
$a chemie $2 czmesh $7 D002621
650    07
$a biochemické jevy $x etika $x účinky léků $x účinky záření $2 czmesh $7 D001669
650    07
$a vztahy mezi strukturou a aktivitou $2 czmesh $7 D013329
655    _7
$a monografie $2 czmesh $7 D016467
700    1_
$a Cejpek, Karel, $4 aut $7 uzp2006368887 $d 1967-
710    2_
$a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Ústav chemie a analýzy potravin $7 ko20010091855
910    __
$a ABA008 $b K 83375 $y 1
990    __
$a 20081007132319 $b ABA008
991    __
$a 20081205101710 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 144184 $s 165303
BAS    __
$a 01 $a 11 $a 30
LZP    __
$b 151/3.10.2008