• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Handbook of nutrition and food

edited by Carolyn D. Berdanier, Johanna T. Dwyer, David Heber

Publikováno
Boca Raton : CRC Press/Taylor & Francis, c2014
Vydání
3rd ed.
Stránkování
xxi, 1113 s. : tab. ; 29 cm

Jazyk angličtina Země Spojené státy americké

Typ dokumentu příručky

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00193136
Odkazy

Knihovny.cz ISBN 978-1-4665-0571-1

Beginning with an overview of food and food constituents, the book outlines current nutrient analysis systems, techniques for data analysis, and food labeling. The book reviews nutrition science including terminology, biochemistry, nutrient-nutrient interactions, and comparative nutrition. There is a detailed assessment in section three on nutritional needs throughout the lifecycle. It highlights exercise and the value of vegetarian diets in health promotion and disease prevention. Section four considers issues surrounding nutritional assessment, screening, and monitoring tools including questionnaires, and anthropometric-, psychological-, and energy-assessments. --Provided by publisher

Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografie a rejstřík

Vlastník Detaily Služby
IKEM IKEM Signatura KG 9980 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat ...
000      
00000nam 2200000 a 4500
001      
MED00193136
003      
CZ-PrNML
005      
20240404091605.0
008      
130515s2014 xxu e u engu|
009      
BK
020    __
$a 978-1-4665-0571-1 $q (váz.)
040    __
$a DNLM $b cze $c ABA008 $d ABC048 $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a xxu $c US
072    _7
$a 612 $x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie $2 Konspekt $7 sk136312
080    __
$a 612.39 $2 h
080    __
$a 613.2 $2 h
080    __
$a 615.874.2 $2 h
245    00
$a Handbook of nutrition and food / $c edited by Carolyn D. Berdanier, Johanna T. Dwyer, David Heber
250    __
$a 3rd ed.
260    __
$a Boca Raton : $b CRC Press/Taylor & Francis, $c c2014
300    __
$a xxi, 1113 s. : $b tab. ; $c 29 cm
504    __
$a Obsahuje bibliografie a rejstřík
520    __
$a Beginning with an overview of food and food constituents, the book outlines current nutrient analysis systems, techniques for data analysis, and food labeling. The book reviews nutrition science including terminology, biochemistry, nutrient-nutrient interactions, and comparative nutrition. There is a detailed assessment in section three on nutritional needs throughout the lifecycle. It highlights exercise and the value of vegetarian diets in health promotion and disease prevention. Section four considers issues surrounding nutritional assessment, screening, and monitoring tools including questionnaires, and anthropometric-, psychological-, and energy-assessments. --Provided by publisher
650    17
$a potraviny $2 czmesh $7 D005502
650    17
$a fyziologie výživy $2 czmesh $7 D009747
650    27
$a dieta $2 czmesh $7 D004032
650    27
$a dietoterapie $2 czmesh $7 D004035
650    27
$a výzkum $2 czmesh $7 D012106
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
655    _7
$a příručky $7 D020479 $2 czmesh
700    1_
$a Berdanier, Carolyn D., $4 edt $7 utb2015876756 $d 1936-
700    1_
$a Dwyer, Johanna T., $4 edt $d 1938- $7 utb2017939461
700    1_
$a Heber, David $4 edt $7 utb2017939469
910    __
$a ABC048 $b KG 9980 $y 1
990    __
$a 20131031111450 $b ABC048
991    __
$a 20240404091559 $b ABC048
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1056507 $s 196640
BAS    __
$a 01 $a 11 $a 30
LZP    __
$b ok