• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Evaluation of certain veterinary drug residues in food : eighty-fifth report ofthe Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Publikováno
Geneva : World Health Organization, [2018]
©2018
Edice
WHO technical report series ; 1008
Stránkování
x, 150 stran : ilustrace, tabulky ; 24 cm

Jazyk angličtina Země Švýcarsko

Typ dokumentu publikace WHO

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00194871

This report represents the conclusions of a Joint FAO/WHO Expert Committee convened to evaluate the safety of residues of certain veterinary drugs in food and to recommend maximum levels for such residues in food.

Bibliografie atd.

Obsahuje bibliografické odkazy

Další formy díla

Dostupný též online

Vlastník Detaily Služby
NLK NLK Signatura K 61857/1008 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat...
NLK-OVI MZ ČR NLK-OVI MZ ČR Signatura W 855/1008 [1]
Ročník/svazek Lokace Signatura Stav Objednat
Nahrávání dat...
000      
00000nam a2200000 i 4500
001      
MED00194871
003      
CZ-PrNML
005      
20180607092635.0
007      
ta
008      
180425s2018 sz d e i000 0|eng||
009      
BK
020    __
$a 978-92-4-121017-1 $q (brožováno)
040    __
$a ABE015 $b cze $d ABA008 $e rda
041    0_
$a eng
044    __
$a sz
072    _7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19 $7 sk136412
245    00
$a Evaluation of certain veterinary drug residues in food : $b eighty-fifth report ofthe Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
264    _1
$a Geneva : $b World Health Organization, $c [2018]
264    _4
$c ©2018
300    __
$a x, 150 stran : $b ilustrace, tabulky ; $c 24 cm
336    __
$a text $b txt $2 rdacontent
337    __
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    __
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
490    1_
$a WHO technical report series ; $v 1008
504    __
$a Obsahuje bibliografické odkazy
520    __
$a This report represents the conclusions of a Joint FAO/WHO Expert Committee convened to evaluate the safety of residues of certain veterinary drugs in food and to recommend maximum levels for such residues in food.
530    __
$a Dostupný též online
650    _7
$a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
650    _7
$a farmacie a farmakologie $7 nlk20040147252 $2 mednas
650    _7
$a kontaminace potravin $7 D005506 $2 czmesh
650    _7
$a hodnocení rizik $7 D018570 $2 czmesh
650    _7
$a veterinární léky $x analýza $x farmakologie $x toxicita $7 D019155 $2 czmesh
650    _7
$a rezidua léčiv $x analýza $x toxicita $7 D004350 $2 czmesh
650    _7
$a maximální přípustná koncentrace $7 D008452 $2 czmesh
650    _7
$a dávka bez pozorovaného nepříznivého účinku $7 D019055 $2 czmesh
655    _4
$a publikace WHO $7 nlk20040156070
710    2_
$a Organizace OSN pro výživu a zemědělství $7 kn20010710021
710    2_
$a Světová zdravotnická organizace $7 kn20010711442
830    _0
$a WHO technical report series
856    41
$u http://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/259895/9789241210171-eng.pdf?sequence=1 $y plný text volně přístupný
910    __
$a ABA008 $b K 61857/1008 $y 6 $y 6 $y 6
910    __
$a ABE015 $b W 855/1008 $y 1
990    __
$a 20180410151044 $b ABE015
991    __
$a 20180607092840 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 1290338 $s 209033
BAS    __
$a 30 $a 49
LZP    __
$b 102/28.5.2018
LZP    __
$b 2018/30/10.4.2018