-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Slaná fakta o soli, aneb, Je sůl nad zlato?
autoři: Dana Gabrovská, Markéta Chýlková
- Publikováno
- Praha : Potravinářská komora České republiky, 2017
- Vydání
- 1. vydání
- Stránkování
- 54 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu informační publikace, populární práce
Knihovny.cz ISBN
978-80-88019-18-3
Knihovny.cz ČNB
cnb002897385
- MeSH
- chlorid sodný MeSH
- kuchyňská sůl MeSH
- Publikační typ
- populární práce MeSH
- Konspekt
- Potravinářský průmysl
- NLK Obory
- zemědělství a potravinářství
- NLK Publikační typ
- informační publikace
Publikace se zabývá produkcí soli, vztahem soli a lidského organismu, průmyslovým využitím soli a strategií potravinářského průmyslu ve snižování obsahu soli v potravinách.
Je sůl nad zlato?
Název z obálky
Pod názvem: publikace Platformy pro reformulace
Bibliografie atd.Obsahuje bibliografické odkazy
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura DT 11807 [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 00000nam a2200000 i 4500
- 001
- MED00195556
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20180903092245.0
- 007
- ta
- 008
- 180820s2017 xr od e 000 0|cze||
- 009
- BK
- 015 __
- $a cnb002897385
- 020 __
- $a 978-80-88019-18-3 $q (brožováno)
- 040 __
- $a BOA001 $b cze $d ABA008 $e rda
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 072 _7
- $a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19
- 100 1_
- $a Gabrovská, Dana $7 uzp2010572845 $4 aut
- 245 10
- $a Slaná fakta o soli, aneb, Je sůl nad zlato? / $c autoři: Dana Gabrovská, Markéta Chýlková
- 246 30
- $a Je sůl nad zlato?
- 250 __
- $a 1. vydání
- 264 _1
- $a Praha : $b Potravinářská komora České republiky, $c 2017
- 300 __
- $a 54 stran : $b barevné ilustrace ; $c 21 cm
- 336 __
- $a text $b txt $2 rdacontent
- 337 __
- $a bez média $b n $2 rdamedia
- 338 __
- $a svazek $b nc $2 rdacarrier
- 500 __
- $a Název z obálky
- 500 __
- $a Pod názvem: publikace Platformy pro reformulace
- 504 __
- $a Obsahuje bibliografické odkazy
- 520 __
- $a Publikace se zabývá produkcí soli, vztahem soli a lidského organismu, průmyslovým využitím soli a strategií potravinářského průmyslu ve snižování obsahu soli v potravinách.
- 650 07
- $a kuchyňská sůl $7 D017673 $2 czmesh
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $7 nlk20040151915 $2 mednas
- 650 07
- $a chlorid sodný $7 D012965 $2 czmesh
- 655 _4
- $a informační publikace $7 nlk20040155143
- 655 _7
- $a populární práce $7 D020496 $2 czmesh
- 700 1_
- $a Chýlková, Markéta $7 ola2013768136 $4 aut
- 710 2_
- $a Česká technologická platforma pro potraviny $7 kn20090618008 $4 pbl
- 910 __
- $a ABA008 $b DT 11807 $y 6
- 990 __
- $a 20180730091753 $b ABA008
- 991 __
- $a 20180903092644 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 1322067 $s 209717
- BAS __
- $a 30
- LZP __
- $b 124/26.6.2018