• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Dietní vaření

Jiřina Gjuričová ; Předml. k 1. vyd.: Josef Charvát

Publikováno
Praha : SZdN, 1958
Vydání
2. vyd.
Stránkování
255, [1] s. : [1] příl. ; 8°

Typ dokumentu a

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/NAE201/kpw015176

Jednotlivé skupiny potravin, jejich význam v dietetice a kuchyňské zpracování. Základní typy diet, léčebná výživa při rozličných chorobách a dietní předpisy.

Vlastník Detaily Služby
ON Náchod ON Náchod Signatura 814 [0] ...
000      
00730nam a2200193 a 4500
001      
kpw015176
003      
NAE201
005      
20080509143955.0
007      
ta
008      
980514s1958####cs#|||||||||||||||||cze||
040    __
$a ABA001 $b cze $c KLG001 $d ABA001
100    1_
$a Gjuričová, Jiřina, $d nar. 1908 $7 jk01032453 $4 aut
245    10
$a Dietní vaření / $c Jiřina Gjuričová ; Předml. k 1. vyd.: Josef Charvát
250    __
$a 2. vyd.
260    __
$a Praha : $b SZdN, $c 1958 $f (KNT 02)
300    __
$a 255, [1] s. : $b [1] příl. ; $c
520    __
$a Jednotlivé skupiny potravin, jejich význam v dietetice a kuchyňské zpracování. Základní typy diet, léčebná výživa při rozličných chorobách a dietní předpisy.
655    _7
$a a
910    __
$a NAE201 $b 814 $y 0