Detail
Článek
Článek online
FT
Medvik - BMČ
  • Je něco špatně v tomto záznamu ?

Ubírají se současné zahraniční trendy školního stravování správným směrem?
[Are the current trends in school-meals heading the right way?]

Veronika Šikolová, Sylva Štajnochrová

. 2013 ; 58 (1) : 41-42.

Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu práce podpořená grantem

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc13017536

Článek přibližuje a srovnává nově přijaté změny ve francouzském a českém školním stravování. Porovnává rozdílné přístupy k řešení obdobného problému. Problematika nově přijatých změn se dotýká především zařazení masa na úkor zeleniny, luštěnin a ryb ve školní jídelně.

The article draws and compares the newly adopted changes in the French and Czech school meals. It compares different approaches of solving a similar problem. The issue of the newly adopted changes affecting mainly the inclusion of meat at the expense of vegetables, legumes and fish in the school cafeteria.

Are the current trends in school-meals heading the right way?

Citace poskytuje Crossref.org

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc13017536
003      
CZ-PrNML
005      
20130514174957.0
007      
ta
008      
130509s2013 xr f 000 0cze||
009      
AR
024    7_
$a 10.21101/hygiena.a0961 $2 doi
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Šikolová, Veronika. $7 mzk2014813954 $u Státní zdravotní ústav, Centrum podpory veřejného zdraví, Praha; Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, Ústav preventivního lékařství, Brno; Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, Mezinárodní centrum klinického výzkumu, Brno
245    10
$a Ubírají se současné zahraniční trendy školního stravování správným směrem? / $c Veronika Šikolová, Sylva Štajnochrová
246    31
$a Are the current trends in school-meals heading the right way?
520    3_
$a Článek přibližuje a srovnává nově přijaté změny ve francouzském a českém školním stravování. Porovnává rozdílné přístupy k řešení obdobného problému. Problematika nově přijatých změn se dotýká především zařazení masa na úkor zeleniny, luštěnin a ryb ve školní jídelně.
520    9_
$a The article draws and compares the newly adopted changes in the French and Czech school meals. It compares different approaches of solving a similar problem. The issue of the newly adopted changes affecting mainly the inclusion of meat at the expense of vegetables, legumes and fish in the school cafeteria.
650    12
$a stravovací služby $x normy $x trendy $7 D005522
650    _2
$a školy $7 D012574
655    _2
$a práce podpořená grantem $7 D013485
700    1_
$a Šmídová, Sylva. $7 jo2014807811 $u Státní zdravotní ústav, Centrum podpory veřejného zdraví, Praha; Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, Ústav preventivního lékařství, Brno; Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, Mezinárodní centrum klinického výzkumu, Brno
773    0_
$t Hygiena $x 1802-6281 $g Roč. 58, č. 1 (2013), s. 41-42 $w MED00011019
856    41
$u https://hygiena.szu.cz/pdfs/hyg/2013/01/13.pdf $y plný text volně přístupný
910    __
$a ABA008 $b A 2003 $c 342 a $y 3 $z 0
990    __
$a 20130508073019 $b ABA008
991    __
$a 20130514175258 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 980885 $s 815868
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2013 $b 58 $c 1 $i 1802-6281 $m Hygiena (Státní zdravotní ústav, Print) $n Hygiena (Státní zdr. úst. Print) $x MED00011019 $d 41-42
LZP    __
$c NLK125 $d 20130514 $a NLK 2013-23/vt

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...