• Something wrong with this record ?

Proč je jídlo tak zatraceně dobré

Michael Moyer

. 2016 ; 2016 (10) : 18-23.

Language Czech Country Czech Republic

Fascinující svět jídla

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc18016040
003      
CZ-PrNML
005      
20180613083808.0
007      
ta
008      
180514s2016 xr ad f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Moyer, Michael
245    10
$a Proč je jídlo tak zatraceně dobré / $c Michael Moyer
246    13
$a Fascinující svět jídla
650    _2
$a lidé $7 D006801
650    _2
$a strava, jídlo, výživa $7 D000066888
650    _2
$a chuťová percepce $x fyziologie $7 D055697
650    _2
$a čichová percepce $x fyziologie $7 D055696
773    0_
$t Scientific American. České vydání $x 1213-7723 $g Roč. 2016, č. 10 (2016), s. 18-23 $w MED00012401
910    __
$a ABA008 $b B 2284 $c 1048 $y 4 $z 0
990    __
$a 20180514100652 $b ABA008
991    __
$a 20180613084021 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1299570 $s 1012880
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2016 $b 2016 $c 10 $d 18-23 $i 1213-7723 $m Scientific American. České vydání $n Sci. Am. (Čes. vyd.) $x MED00012401
LZP    __
$c NLK182 $d 20180613 $a NLK 2018-19/pk

Find record

Citation metrics

Loading data ...

Archiving options

Loading data ...