-
Something wrong with this record ?
Proč je jídlo tak zatraceně dobré
Michael Moyer
Scientific American. České vydání.
2016 ;
2016 (10) :
18-23.
Language Czech Country Czech Republic
Persistent link
https://www.medvik.cz/link/bmc18016040
- MeSH
- Taste Perception physiology MeSH
- Olfactory Perception physiology MeSH
- Humans MeSH
- Diet, Food, and Nutrition MeSH
- Check Tag
- Humans MeSH
Fascinující svět jídla
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc18016040
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20180613083808.0
- 007
- ta
- 008
- 180514s2016 xr ad f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Moyer, Michael
- 245 10
- $a Proč je jídlo tak zatraceně dobré / $c Michael Moyer
- 246 13
- $a Fascinující svět jídla
- 650 _2
- $a lidé $7 D006801
- 650 _2
- $a strava, jídlo, výživa $7 D000066888
- 650 _2
- $a chuťová percepce $x fyziologie $7 D055697
- 650 _2
- $a čichová percepce $x fyziologie $7 D055696
- 773 0_
- $t Scientific American. České vydání $x 1213-7723 $g Roč. 2016, č. 10 (2016), s. 18-23 $w MED00012401
- 910 __
- $a ABA008 $b B 2284 $c 1048 $y 4 $z 0
- 990 __
- $a 20180514100652 $b ABA008
- 991 __
- $a 20180613084021 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1299570 $s 1012880
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2016 $b 2016 $c 10 $d 18-23 $i 1213-7723 $m Scientific American. České vydání $n Sci. Am. (Čes. vyd.) $x MED00012401
- LZP __
- $c NLK182 $d 20180613 $a NLK 2018-19/pk