-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Příprava na zavádění systému kritických bodů při výrobě potravin
Vojtěch J., Horký J., . Matyáš Z.
Výživa a zdraví ....
1999 ;
() :
nestr..
Status neindexováno Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu abstrakt z konference
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc19004399
- Publikační typ
- abstrakt z konference MeSH
Celostátní konference 1999
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc19004399
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20190128174815.0
- 007
- co||g|
- 008
- 190128s1999 xr fs 000 0|cze||
- 009
- PC
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Vojtěch, J. $u OHS Brno-venkov
- 245 10
- $a Příprava na zavádění systému kritických bodů při výrobě potravin / $c Vojtěch J., Horký J., . Matyáš Z.
- 500 __
- $a Celostátní konference 1999
- 590 __
- $a NEINDEXOVÁNO
- 655 _2
- $a abstrakt z konference $7 D016416
- 700 1_
- $a Horký, J.
- 700 1_
- $a Matyáš, Zdeněk, $d 1923-2002 $7 jk01080879
- 773 0_
- $t Výživa a zdraví $g (1999), s. nestr. $w MED00185602
- 910 __
- $a ABA008 $b CD 1556 $y 4 $z 0
- 990 __
- $a 20190125103932 $b ABA008
- 991 __
- $a 20190128175323 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1371607 $s 1042586
- BAS __
- $a 7 $a 4
- BMC __
- $a 1999 $d nestr. $m Výživa a zdraví ... $x MED00185602
- LZP __
- $a NLK 2019-05/dkbi