• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Příprava na zavádění systému kritických bodů při výrobě potravin

Vojtěch J., Horký J., . Matyáš Z.

Status neindexováno Jazyk čeština Země Česko

Typ dokumentu abstrakt z konference

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc19004399

Celostátní konference 1999

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc19004399
003      
CZ-PrNML
005      
20190128174815.0
007      
co||g|
008      
190128s1999 xr fs 000 0|cze||
009      
PC
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Vojtěch, J. $u OHS Brno-venkov
245    10
$a Příprava na zavádění systému kritických bodů při výrobě potravin / $c Vojtěch J., Horký J., . Matyáš Z.
500    __
$a Celostátní konference 1999
590    __
$a NEINDEXOVÁNO
655    _2
$a abstrakt z konference $7 D016416
700    1_
$a Horký, J.
700    1_
$a Matyáš, Zdeněk, $d 1923-2002 $7 jk01080879
773    0_
$t Výživa a zdraví $g (1999), s. nestr. $w MED00185602
910    __
$a ABA008 $b CD 1556 $y 4 $z 0
990    __
$a 20190125103932 $b ABA008
991    __
$a 20190128175323 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1371607 $s 1042586
BAS    __
$a 7 $a 4
BMC    __
$a 1999 $d nestr. $m Výživa a zdraví ... $x MED00185602
LZP    __
$a NLK 2019-05/dkbi

Najít záznam