-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Maso a mikrobiologická rizika jeho nedostatečné tepelné úpravy
Ivana Koláčková
Výživa a potraviny.
2023 ;
78 (3) :
19-20 příl.. (Zpravodaj pro školní a dietní stravování)
Status minimální Jazyk čeština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc23015945
Bibliografie atd.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc23015945
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20231011110644.0
- 007
- ta
- 008
- 231011s2023 xr a f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Koláčková, Ivana $7 xx0036847 $u Ústav veřejného zdraví, Lékařská fakulta Masarykovy univerzity, Brno
- 245 10
- $a Maso a mikrobiologická rizika jeho nedostatečné tepelné úpravy / $c Ivana Koláčková
- 504 __
- $a Literatura
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny. Zpravodaj pro školní a dietní stravování $x 1211-846X $g Roč. 78, č. 3 (2023), s. 19-20 příl. $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
- 990 __
- $a 20231010135133 $b ABA008
- 991 __
- $a 20231011112213 $b ABA008
- 999 __
- $a min $b bmc $g 1992963 $s 1202307
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2023 $b 78 $c 3 $d 19-20 příl. $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $o Zpravodaj pro školní a dietní stravování $x MED00011119
- LZP __
- $a NLK 2023-30/dk