-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Použití bakteriocinů při výrobě potravin
Petr Pipek, Pavel Březina, Lenka Staňková
Výživa a potraviny.
1997 ;
Roč. 52 (č. 2) :
s. 45-46.
Jazyk čeština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc97009566
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc97009566
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20240904122003.0
- 008
- 970400s1997 xr u cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Pipek, Petr, $d 1952-. $4 aut
- 245 10
- $a Použití bakteriocinů při výrobě potravin / $c Petr Pipek, Pavel Březina, Lenka Staňková
- 314 __
- $a Vysoká škola chemicko-technologická, Praha, CZ
- 650 _2
- $a bakteriociny $7 D001430
- 650 _2
- $a potravinářský průmysl $7 D019649
- 700 1_
- $a Březina, Pavel, $d 1945- $4 aut $7 jn20000400350
- 700 1_
- $a Staňková, Lenka $4 aut
- 773 0_
- $w MED00011119 $t Výživa a potraviny $g Roč. 52, č. 2 (1997), s. 45-46 $x 1211-846X
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
- 990 __
- $a 20060521 $b ABA008
- 991 __
- $a 20240904121959 $b ABA008
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 1997 $b Roč. 52 $c č. 2 $d s. 45-46 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119