Detail
Článek
Článek online
FT
Medvik - BMČ
  • Je něco špatně v tomto záznamu ?

Použití bakteriocinů při výrobě potravin

Petr Pipek, Pavel Březina, Lenka Staňková

. 1997 ; Roč. 52 (č. 2) : s. 45-46.

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc97009566

Digitální knihovna NLK
Číslo
Číslo
Ročník
Zdroj

E-zdroje Online
000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc97009566
003      
CZ-PrNML
005      
20240904122003.0
008      
970400s1997 xr u cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $b cze $c ABA008 $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Pipek, Petr, $d 1952-. $4 aut
245    10
$a Použití bakteriocinů při výrobě potravin / $c Petr Pipek, Pavel Březina, Lenka Staňková
314    __
$a Vysoká škola chemicko-technologická, Praha, CZ
650    _2
$a bakteriociny $7 D001430
650    _2
$a potravinářský průmysl $7 D019649
700    1_
$a Březina, Pavel, $d 1945- $4 aut $7 jn20000400350
700    1_
$a Staňková, Lenka $4 aut
773    0_
$w MED00011119 $t Výživa a potraviny $g Roč. 52, č. 2 (1997), s. 45-46 $x 1211-846X
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
990    __
$a 20060521 $b ABA008
991    __
$a 20240904121959 $b ABA008
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 1997 $b Roč. 52 $c č. 2 $d s. 45-46 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...