9 záznamů v Autoři Filtry

Odbornice na kvalitu potravin a výživu, footblogerka, lektorka.

Mgr., korektor, editor a překladatel z angličtiny do češtiny zaměřený na fantasy literaturu, vědecko-fantastickou literaturu, turistické průvodce, geografii, gastronomii, obchod a marketing a esoteriku.

Ing., odborník v oblasti gastronomie a technologie přípravy pokrmů.

Specialistka na grastronomii, zejména na veganskou stravu a vaření bez mléka. Žije na Aljašce.

Britský šéfkuchař a autor knih o vaření, původním vzděláním biochemik.

Narozen 1971. Šéfkuchař, gastronom.

Narozen 13. 2. 1934 v Hradci Králové, zemřel 29. 1. 2015. Vyučený kuchař a cukrář. Zajímal se o gastronomii, mineralogii, historii Hradce Králové, archivář firmy Kord Ptáček, dopisovatel, fotograf pro noviny a časopisy, sběratel minerálů.

Narozen 1931, zemřel v červnu 2017. Kuchař (Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Praha).

Pedagožka, učitelka odborných předmětů Vyšší školy výživy, dnes Střední hotelové školy v Praze, autorka učebnic a knih kuchařských předpisů.