61 záznamů v Autoři Filtry

Ing., PhD., docent technologie potravin (Ústav mléka, tuků a kosmetiky, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

Ing., chemik, pracovník Ústavu analýzy potravin a výživy, Vysoká škola chemicko‐technologická v Praze.

Výzkumník podílející se na tvorbě politiky Evropské unie v oblasti výživy a zdraví člověka (Společné výzkumné středisko, Evropská komise, Brusel, Belgie).

Ing., CSc., vysokoškolská pedagožka a výzkumná vědecká pracovnice; publikace v oblasti mikrobiologie mléčných výrobků (Ústav mléka, tuků a kosmetiky, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT v Praze).

Potravinářský chemik, ing., CSc., publikace v oblasti zpracování mléka a výroby sýrů (Českomoravský svaz mlékárenský).

Ing., Ph.D., vysokoškoský pedagog; potravinářský chemik a technolog (Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT v Praze)

Vedoucí pracovník Evropské komise v oblasti prevence finančních podvodů a standardizace v potravinovém průmyslu (Standards for Food Bioscience Unit; Fraud Detection and Prevention Unit, Společné výzkumné středisko, Evropská komise, Brusel, Belgie).

Ing., Ph.D., chemická technoložka, věnuje se potravinářské chemii a potravinářským technologiím (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze).

Ing., potravinářská analytička, chemička (Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

Ing., potravinářská chemička a biotechnoložka, projektová manažerka (Institut biostatiky a analýz, s.r.o., Brno).