Ing., PhD., docent technologie potravin (Ústav mléka, tuků a kosmetiky, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
Department of Dairy Fat and Cosmetics Faculty of Food and Biochemical Technology Prague University of Chemistry and Technology Technická 5 166 28 Prague Czech Republic
Department of Dairy Fat and Cosmetics Faculty of Food and Biochemical Technology University of Chemistry and Technology Prague Technická 5 166 28 Prague Czech Republic
Ústav mléka tuků a kosmetiky Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ing., chemik, pracovník Ústavu analýzy potravin a výživy, Vysoká škola chemicko‐technologická v Praze.
Ústav analýzy potravin a výživy Vysoká škola chemicko‐technologická Praha
Výzkumník podílející se na tvorbě politiky Evropské unie v oblasti výživy a zdraví člověka (Společné výzkumné středisko, Evropská komise, Brusel, Belgie).
Ing., CSc., vysokoškolská pedagožka a výzkumná vědecká pracovnice; publikace v oblasti mikrobiologie mléčných výrobků (Ústav mléka, tuků a kosmetiky, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT v Praze).
Department of Dairy Fat and Cosmetics Faculty of Food and Biochemical Technology University of Chemistry and Technology Prague Technická 5 166 28 Prague Czech Republic
Department of Dairy Fat and Cosmetics University of Chemistry and Technology Technická 5 166 28 Prague 6 Czech Republic
Ústav mléka tuků a kosmetiky Fakulta potravinářské a biochemické technologie VŠCHT Praha
Ústav mléka tuků a kosmetiky VŠCHT Praha
Ústav mléka tuků a kosmetiky Vysoká škola chemicko technologická Praha
Potravinářský chemik, ing., CSc., publikace v oblasti zpracování mléka a výroby sýrů (Českomoravský svaz mlékárenský).
Českomoravský svaz mlékárenský
Ing., Ph.D., vysokoškoský pedagog; potravinářský chemik a technolog (Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT v Praze)
Department of Carbohydrates and Cereals University of Chemistry and Technology Prague Czech Republic
Department of Carbohydrates and Cerials University of Chemistry and Technology Prague Technická 3 Prague 16625 Czech Republic
Ústav sacharidů a cereálií VŠCHT Praha
Vedoucí pracovník Evropské komise v oblasti prevence finančních podvodů a standardizace v potravinovém průmyslu (Standards for Food Bioscience Unit; Fraud Detection and Prevention Unit, Společné výzkumné středisko, Evropská komise, Brusel, Belgie).
Ing., Ph.D., chemická technoložka, věnuje se potravinářské chemii a potravinářským technologiím (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze).
Ústav konzervace potravin Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ing., potravinářská analytička, chemička (Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
Ústav konzervace potravin Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ing., potravinářská chemička a biotechnoložka, projektová manažerka (Institut biostatiky a analýz, s.r.o., Brno).
Institut biostatiky a analýz s r o Brno
Institut biostatistiky a analýz s r o Brno