15 záznamů v Autoři Filtry

Ing., Ph.D., vysokoškolská pedagožka; mikrobioložka, potravinářská mikrobioložka (Ústav biochemie a mikrobiologie, VŠCHT, Praha).

Mgr., potravinářská technoložka a mikrobioložka; studentka doktorského studia (Ústav biochémie a mikrobiológie, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Slovenská technická univerzita).

Ing., Ph.D., odbornice v oblasti mikrobiologie a biochemie, autorka dizertační práce, která se zabývá studiem mikroorganismů v potravinách.

Mgr., Ph.D., výzkumná vědecká pracovnice v oblasti mikrobiologie potravin (Ústav biochemie a mikrobiologie, VŠCHT, Praha; Fyzikální ústav Akademie věd )

Úředník Evropské komise v oblasti bezpečnosti potravin a zdraví (Generální ředitelství Zdraví a bezpečnost potravin, Evropská komise, Brusel, Belgie).

Ing., doktorandka na Katedře mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha.

Ing., zabývá se potravinářskou technologií, absolventka oboru ekotrofologie (Agronomická fakulta, Mendelova univerzita, Brno).

Ing., biochemička a mikrobioložka, zaměřená na potravinářskou biochemii.

MVDr., veterinární lékařka se specializací v oblasti bezpečnosti potravin, studentka doktorského programu (Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Slovenskej technickej univerzity v Bratislave).

Slovenská bioložka, odbornice na potravinářskou mikrobiologii. Působí v České republice.