Ing., Ph.D., vysokoškolská pedagožka; mikrobioložka, potravinářská mikrobioložka (Ústav biochemie a mikrobiologie, VŠCHT, Praha).
Department of Biochemistry and Microbiology University of Chemistry and Technology Technicka 5 166 28 Prague 6 Czech Republic
Department of Biochemistry and Microbiology University of Chemistry and Technology Technicka 5 166 28 Prague Czech Republic
Department of Microbiology and Food Chain SECALIM UMR1014 INRA Nantes France b LUNAM Université Oniris Université de Nantes Nantes France c Department of Biochemistry and Microbiology Faculty of Food and Biochemical Technology University of Chemistry and Technology Prague Czech Republic
Institute of Chemical Technology Faculty of Food and Biochemical Technology Department of Biochemistry and Microbiology Prague Czech Republic
Laboratory of Food Microbiology Department of Biochemistry and Microbiology University of Chemistry and Technology Prague Czechia
Ústav biochemie a mikrobiologie VŠCHT Praha
Mgr., potravinářská technoložka a mikrobioložka; studentka doktorského studia (Ústav biochémie a mikrobiológie, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Slovenská technická univerzita).
Ústav biochémie a mikrobiológie FCHPT STU Bratislava
Ing., Ph.D., odbornice v oblasti mikrobiologie a biochemie, autorka dizertační práce, která se zabývá studiem mikroorganismů v potravinách.
Ústav biochemie a mikrobiologie Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vysoká škola chemicko technologická Praha Praha Česká republika
Mgr., Ph.D., výzkumná vědecká pracovnice v oblasti mikrobiologie potravin (Ústav biochemie a mikrobiologie, VŠCHT, Praha; Fyzikální ústav Akademie věd )
Department of Biochemistry and Microbiology University of Chemistry and Technology Technicka 5 166 28 Prague Czech Republic
Fyzikální ústav Akademie věd ČR
Laboratory of Food Microbiology Department of Biochemistry and Microbiology University of Chemistry and Technology Prague Czechia
Ústav biochemie a mikrobiologie VŠCHT Praha
Úředník Evropské komise v oblasti bezpečnosti potravin a zdraví (Generální ředitelství Zdraví a bezpečnost potravin, Evropská komise, Brusel, Belgie).
Ing., doktorandka na Katedře mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha.
Fakulta agrobiologie potravinových a přírodních zdrojů České zemědělské univerzity Praha
Ing., zabývá se potravinářskou technologií, absolventka oboru ekotrofologie (Agronomická fakulta, Mendelova univerzita, Brno).
Agronomická fakulta Mendelova univerzita Brno
Mendel University in Brno Faculty of AgriSciences Department of Food Technology Brno Czech Republic
Ing., biochemička a mikrobioložka, zaměřená na potravinářskou biochemii.
Department of Food and Feed Safety Veterinary Research Institute Brno Czech Republic
Veterinary Research Institute Brno Czech Republic
Výzkumný ústav veterinárního lékařství Brno
Výzkumný ústav veterinárního lékařství v v i Brno
MVDr., veterinární lékařka se specializací v oblasti bezpečnosti potravin, studentka doktorského programu (Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Slovenskej technickej univerzity v Bratislave).
Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín FCHPT STU Bratislava
Slovenská bioložka, odbornice na potravinářskou mikrobiologii. Působí v České republice.
Department of Animal Physiology Faculty of Biotechnology and Food Sciences Slovak University of Agriculture Nitra Slovak Republic
Ústav agrochemie půdoznalství mikrobiologie a výživy rostlin AF MENDELU Brno
Ústav technologie potravin Agronomická fakulta Mendelova univerzita Brno