16 záznamů v Autoři Filtry

Ing. v oboru Výživa a potraviny, nyní pokračuje v doktorandském studiu (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, ČZU, Praha).

Narozena 1999. Ing., vystudovala obor Výživa a potraviny (Výživa a potraviny, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů ČZU, Praha).

Bc., studentka, pokračuje dále v magisterském studiu (Výživa a potraviny, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, CŽU, Praha).

Ing. z oblasti výživy a potravin (Ústav mléka, tuků a kosmetiky, VŠCHT v Praze).

Mgr., absolvent Právnické fakulty Univerzity Karlovy, zaměřen na problematiku potravin, ochrany spotřebitele a osobních údajů, správního řízení a compliance.

Ing., doktorandka na Katedře mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha.

Bc., publikace v oboru výživa a potraviny.

Ing., zemědělský inženýr se zaměřením na oblast výživy a potravin (Katedra agroekologie a rostlinné produkce, Česká zemědělská univerzita, Praha).

Ing., odbornice v oboru výživa a potraviny (Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Praha-Uhříněves; Katedra kvality a bezpečnosti potravin, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha).

Bc., publikace v oboru potraviny a výživa (Česká zemědělská univerzita, Praha).