Ing. v oboru Výživa a potraviny, nyní pokračuje v doktorandském studiu (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, ČZU, Praha).
Narozena 1999. Ing., vystudovala obor Výživa a potraviny (Výživa a potraviny, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů ČZU, Praha).
Bc., studentka, pokračuje dále v magisterském studiu (Výživa a potraviny, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, CŽU, Praha).
Ing. z oblasti výživy a potravin (Ústav mléka, tuků a kosmetiky, VŠCHT v Praze).
Ústav mléka tuků a kosmetiky VŠCHT Praha
Mgr., absolvent Právnické fakulty Univerzity Karlovy, zaměřen na problematiku potravin, ochrany spotřebitele a osobních údajů, správního řízení a compliance.
Ing., doktorandka na Katedře mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha.
Fakulta agrobiologie potravinových a přírodních zdrojů České zemědělské univerzity Praha
Bc., publikace v oboru výživa a potraviny.
Katedra mikrobiologie výživy a dietetiky Fakulta agrobiologie potravinových a přírodních zdrojů Česká zemědělská univerzita Praha
Ing., zemědělský inženýr se zaměřením na oblast výživy a potravin (Katedra agroekologie a rostlinné produkce, Česká zemědělská univerzita, Praha).
Česká zemědělská univerzita Praha
Katedra chemie ČZU Praha
Ing., odbornice v oboru výživa a potraviny (Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Praha-Uhříněves; Katedra kvality a bezpečnosti potravin, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha).
Katedra kvality a bezpečnosti potravin Fakulta agrobiologie potravinových a přírodních zdrojů ČZU Praha
Výzkumný ústav živočišné výroby v v i Praha Uhříněves
Bc., publikace v oboru potraviny a výživa (Česká zemědělská univerzita, Praha).
Česká zemědělská univerzita Praha
Výzkumný ústav potravinářský Praha v v i