-
Something wrong with this record ?
Jílková, Anna
Ing., doktorandka na Katedře mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha.
-
- Gender
- žena
-
- Titles
- Ing.
-
- Country
- Česko
- Language
- Czech
- Field mikrobiologie, výživa člověka, dietetika, potraviny, fyzikální vlastnosti potravin, potravinářská mikrobiologie,
Wikidata
Q124642330
NK Authority
Jílková, Anna: Vliv snížení obsahu soli v pečivu na citlivost vnímání slané chuti a její oblibu. Výživa a potraviny, 2021, roč. 76, č. 6, s. 161.
www(Ing. Anna Jílková - Abecední seznam - Lidé na ČZU - ČZU WhitePages), cit. 12. 5. 2023
- 000
- -----nz--a22-----n--4500
- 001
- xx0301561
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20230530092144.0
- 008
- 230516|n|aznnnaabn n a|a
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e rda $d ABA001
- 100 1_
- $a Jílková, Anna $7 xx0301561
- 368 __
- $d Ing.
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a mikrobiologie $a výživa člověka $a dietetika $a potraviny $a fyzikální vlastnosti potravin $a potravinářská mikrobiologie
- 375 __
- $a žena
- 377 __
- $a cze
- 670 __
- $a Jílková, Anna: Vliv snížení obsahu soli v pečivu na citlivost vnímání slané chuti a její oblibu. Výživa a potraviny, 2021, roč. 76, č. 6, s. 161. $b autoritní forma, pracoviště
- 670 __
- $a www(Ing. Anna Jílková - Abecední seznam - Lidé na ČZU - ČZU WhitePages), cit. 12. 5. 2023 $b titul, oblast působnosti
- 678 0_
- $a Ing., doktorandka na Katedře mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha.
- 906 __
- $a za20230516 $b xkace
- 906 __
- $a op20230530 $b lisi $c Pole 372 - nově
- 990 __
- $a 20220221160509 $b ABA008
- 991 __
- $a 20230530092139 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 709118 $s 578477
- ZPO __
- $a 2026. Už dostudovala? $b NLK160 $c 12. 5. 2023
-
Loading data ...