10 záznamů v Autoři Filtry

Ing. Ústav ekonomiky a řízení VŚCHT, Praha. Publikace v oboru výživy a potravin.

Ing., potravinářská chemička a analytička potravin (Ústav chemie a analýzy potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

Ing., odbornice v oboru kvalita a bezpečnost potravin (Ústav chemie a analýzy potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

Ing., VŠCHT, Praha.

Ing. PhD., docentka chemie a analýzy potravin (Ústav analýzy potravin a výživy, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze).

Ing., chemik (Ústav chemie a analýzy potravin). Práce z oboru.

Narozen 1955. Doc. Ing., CSc., chemik, vysokoškolský pedagog se zaměřením na analýzu potravin. Práce z oboru.

Narozena 5.10.1946 v Praze. Potravinářská inženýrka, Doc. Ing., CSc., pedagožka na Ústavu chemie a analýzy potravin VŠCHT. Publikace v oboru kvality a zdravotní bezpečnosti potravin.

Narozena 12. 12. 1943 v Praze. Doc. Ing. CSc., potravinářská chemička, vysokoškolská pedagožka na VŠCHT. Publikace v oblasti lipidů, náhradních sladidel, luštěnin, výživy a složení, třídění a terminologie potravin.

Narozen 30. 6. 1928 ve Strměchách (okr. Pelhřimov), zemřel 12. 10. 2011. Ing., DrSc. Profesor pro obor chemie a technologie potravin (1986), specializace chemie potravin a výživa (Vysoká škola chemicko technologická v Praze). Byl zaměřen hlavně na chemii a technologii tuků, oxidaci a...