11 záznamů v Autoři Filtry

Ing., potravinářská technoložka (Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze).

Ing. et Ing., Ph.D., vysokoškolská pedagožka; zemědělská inženýrka, biochemička, práce z oboru potravinářství (, Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.).

Ing., Ph.D., chemička, specialistka v oboru chemie a technologie potravin (Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

Ing., CSc., publikace z oboru potravinářské technologie.

Department of Carbohydrates and Cereals, Institute of Chemical Technology, Prague.

Ing., Ph.D., vědecká pracovnice. Publikace z oboru potravinářství a biochemie. (Ústav chemie a technologie sacharidů, Fakulta potravinářské a biochemické technologie,Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

Ústav chemie a technologie sacharidů, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha. Publikace v oboru.

Narozena 4. 12. 1994 v Dolnom Kubíně. Mgr,. Ing., nutriční terapeutka, potravinářská chemička a technoložka; studentka doktorského programu (Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

Narozen 1. 12. 1978. Ing., Ph.D., vysokoškolský pedagog; potravinářský technolog, publikace v oblasti mlýnsko-pekárenské (Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Praha).

Narozen 2.7.1953 v Praze. Ing., CSc., vysokoškolský pedagog, publikace se zaměřením na technologii škrobu, analytiku sacharidů a procesy v technologiích sacharidů.