• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Švec, Ivan, 1978-

Narozen 1. 12. 1978. Ing., Ph.D., vysokoškolský pedagog; potravinářský technolog, publikace v oblasti mlýnsko-pekárenské (Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Praha).

  • Pohlaví
    muž
  • Tituly
    Ing.
  • Období
    2007 -
    Tituly
    Ph.D.
  • Země
    Česko
Jazyk
čeština
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/uzp2005314331

Povolání vysokoškolští učitelé,

Wikidata Q112395378
NK Autority

Švec, Ivan ... [et al.]: Tradice a aktuální trendy využití kvasů v pekárenské technologii. Výživa a potraviny, 2020, roč. 75, č. 3, s. 79-84.

www(Detail.cz), cit. 12. 10. 2020

www(LinkedIn), cit. 12. 10. 2020

www(Ing. Ivan Švec, Ph.D. - Person), cit. 12. 10. 2020

Jeho: Wheat flour fermentation study. In: Czech Journal od Food Sciences, 22 (2004), č. 1, s. 17-23.

Jeho: Vliv receptury na fermentografické parametry pšeničného těsta. In: Pekař Cukrář, 14 (2004), č. 3, s. 3-5.

www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze)

000      
00000nz a2200000 45
001      
uzp2005314331
003      
CZ-PrNML
005      
20201012130811.0
008      
051109|n|acnnnaabn n a|a
040    __
$a ABA009 $b cze $d ABA001 $e rda
046    __
$f 19781201
100    1_
$a Švec, Ivan, $d 1978- $7 uzp2005314331
368    __
$d Ing.
368    __
$d Ph.D. $s 2007
370    __
$c Česko
372    __
$a potravinářská technologie
374    __
$a vysokoškolští učitelé
375    __
$a muž
377    __
$a cze
670    __
$a Švec, Ivan ... [et al.]: Tradice a aktuální trendy využití kvasů v pekárenské technologii. Výživa a potraviny, 2020, roč. 75, č. 3, s. 79-84. $b autoritní forma
670    __
$a www(Detail.cz), cit. 12. 10. 2020 $b přesné datum narození
670    __
$a www(LinkedIn), cit. 12. 10. 2020 $b profesní data
670    __
$a www(Ing. Ivan Švec, Ph.D. - Person), cit. 12. 10. 2020 $b pracoviště
670    __
$a Jeho: Wheat flour fermentation study. In: Czech Journal od Food Sciences, 22 (2004), č. 1, s. 17-23.
670    __
$a Jeho: Vliv receptury na fermentografické parametry pšeničného těsta. In: Pekař Cukrář, 14 (2004), č. 3, s. 3-5.
670    __
$a www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze)
678    0_
$a Narozen 1. 12. 1978. Ing., Ph.D., vysokoškolský pedagog; potravinářský technolog, publikace v oblasti mlýnsko-pekárenské (Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Praha).
906    __
$a za20051212 $b taol
906    __
$a op20051214 $b evno $c URL - oprava
906    __
$p Záhlaví - datum narození $p Pole 368, 370, 372, 374, 375, 377 – nově $p Pole 670 - aktualizace autoritní formy $p Zdroj - další výskyt $p Biografická poznámka - doplněna $c Záhlaví - datum narození, Pole 368, 370, 372, 374, 375, 377 – nově, Pole 670 - aktualizace autoritní formy, Zdroj - další výskyt, Biografická poznámka - doplněna
990    __
$a 20090430090034 $b ABA008
991    __
$a 20201012130810 $b ABA008
998    __
$a 000314331
999    __
$a ok $b medvik21 $g 570537 $s 130059
  • Nahrávání dat ...