• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Semjon, Boris

University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Košice, Košice, Slovakia.

Status návrh

Semjon, Boris: Influence of smoking and packaging methods on physicochemical and microbiological quality of smoked mackerel (Scomber scombrus). Acta veterinaria Brno, 2021, roč. 90, č. 1, s. 117-124.

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
_AN111105
003      
CZ-PrNML
005      
20210721133438.0
008      
210721|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040    __
$a ABA008 $b cze
100    1_
$a Semjon, Boris
670    __
$a Semjon, Boris: Influence of smoking and packaging methods on physicochemical and microbiological quality of smoked mackerel (Scomber scombrus). Acta veterinaria Brno, 2021, roč. 90, č. 1, s. 117-124. $b autoritní forma, pracoviště
678    0_
$a University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Košice, Košice, Slovakia.
990    __
$a 20210721133436 $b ABA008
991    __
$a 20210721133436 $b ABA008
999    __
$a nav $b medvik21 $g 707067 $s 546226