-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Jůzl, Miroslav, 1978-
Narozen 1978. Ing., Ph.D., docent Mendelovy univerzity; odborník v oblasti technologie potravin, zabývající se vlastnostmi a zpracováním zemědělských materiálů a produktů (Ústav technologie potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita, Brno).
-
- Pohlaví
- muž
-
- Období
- 2019 -
- Tituly
- Docent
-
- Období
- 2002 -
- Tituly
- Ing.
-
- Období
- 2007 -
- Tituly
- Ph.D.
-
- Země
- Česko
- Jazyk
- čeština
Povolání chemičtí technologové, vysokoškolští učitelé,
ORCID
0000000178707282
Wikidata
Q61778564
NK Autority
-
Agronomická fakulta Mendelova univerzita v Brně
Agronomická fakulta Mendelovy univerzity Brno
Mendel University in Brno Faculty of AgriSciences Department of Food Technology Brno Czech Republic
Ústav technologie potravin AF Mendelova univerzita Brno
Ústav technologie potravin Agronomická fakulta Mendelova univerzita Brno
Ústav technologie potravin Agronomická fakulta Mendelova univerzita v Brně
Jůzl, Miroslav: Hodnocení jakosti vepřového a kuřecího masa
www(Přehled habilitačních řízení - Mendelova univerzita v Brně), cit. 8. 8. 2019
www(LinkedIn), cit. 8. 8. 2019
Jůzl, Miroslav ... [et al.]: Olomoucké tvarůžky - tradice, která zavazuje a inspiruje. Výživa a potraviny, 2012, roč. 37, č. 1, str. 22-24.
- 000
- 00000nz a2200000 45
- 001
- stk2008415757
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20190808095111.0
- 008
- 080102|n|acnnnaabn n a|a
- 024 7_
- $a 0000000178707282 $2 orcid
- 024 7_
- $a Q61778564 $2 wikidata
- 040 __
- $a ABA013 $b cze $e rda $d ABA001
- 046 __
- $f 1978
- 100 1_
- $a Jůzl, Miroslav, $d 1978- $7 stk2008415757
- 368 __
- $d Docent $s 2019
- 368 __
- $d Ing. $s 2002
- 368 __
- $d Ph.D. $s 2007
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a potravinářská technologie $a potravinářská chemie $a zpracování zemědělských produktů
- 374 __
- $a chemičtí technologové $a vysokoškolští učitelé
- 375 __
- $a muž
- 377 __
- $a cze
- 667 __
- $a Nezaměňovat s otcem, profesorem téže univerzity, který se věnuje rostlinolékařství (Jůzl, Miroslav, 1952-).
- 670 __
- $a Jůzl, Miroslav: Hodnocení jakosti vepřového a kuřecího masa $b biografické údaje
- 670 __
- $a www(Přehled habilitačních řízení - Mendelova univerzita v Brně), cit. 8. 8. 2019 $b jmenování docentem
- 670 __
- $a www(LinkedIn), cit. 8. 8. 2019 $b profesní data
- 670 __
- $a Jůzl, Miroslav ... [et al.]: Olomoucké tvarůžky - tradice, která zavazuje a inspiruje. Výživa a potraviny, 2012, roč. 37, č. 1, str. 22-24.
- 678 0_
- $a Narozen 1978. Ing., Ph.D., docent Mendelovy univerzity; odborník v oblasti technologie potravin, zabývající se vlastnostmi a zpracováním zemědělských materiálů a produktů (Ústav technologie potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita, Brno).
- 906 __
- $a za20080110 $b anho
- 906 __
- $a ko20080114 $b momo
- 906 __
- $a vr20080116 $b evno
- 990 __
- $a 20120402074946 $b ABA008
- 991 __
- $a 20190808095329 $b ABA008
- 998 __
- $a 000415757
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 661938 $s 243813
-
Nahrávání dat ...
Najít související
- Dokumenty
- Autor
- První autor
- O autorovi
- Díla
-
- Dotazovaný 1
-
Autoři - Jména