• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Jůzl, Miroslav, 1978-

Narozen 1978. Ing., Ph.D., docent Mendelovy univerzity; odborník v oblasti technologie potravin, zabývající se vlastnostmi a zpracováním zemědělských materiálů a produktů (Ústav technologie potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita, Brno).

  • Pohlaví
    muž
  • Období
    2019 -
    Tituly
    Docent
  • Období
    2002 -
    Tituly
    Ing.
  • Období
    2007 -
    Tituly
    Ph.D.
  • Země
    Česko
Jazyk
čeština
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/stk2008415757

Povolání chemičtí technologové, vysokoškolští učitelé,

ORCID 0000000178707282
Wikidata Q61778564
NK Autority

Jůzl, Miroslav: Hodnocení jakosti vepřového a kuřecího masa

www(Přehled habilitačních řízení - Mendelova univerzita v Brně), cit. 8. 8. 2019

www(LinkedIn), cit. 8. 8. 2019

Jůzl, Miroslav ... [et al.]: Olomoucké tvarůžky - tradice, která zavazuje a inspiruje. Výživa a potraviny, 2012, roč. 37, č. 1, str. 22-24.

000      
00000nz a2200000 45
001      
stk2008415757
003      
CZ-PrNML
005      
20190808095111.0
008      
080102|n|acnnnaabn n a|a
024    7_
$a 0000000178707282 $2 orcid
024    7_
$a Q61778564 $2 wikidata
040    __
$a ABA013 $b cze $e rda $d ABA001
046    __
$f 1978
100    1_
$a Jůzl, Miroslav, $d 1978- $7 stk2008415757
368    __
$d Docent $s 2019
368    __
$d Ing. $s 2002
368    __
$d Ph.D. $s 2007
370    __
$c Česko
372    __
$a potravinářská technologie $a potravinářská chemie $a zpracování zemědělských produktů
374    __
$a chemičtí technologové $a vysokoškolští učitelé
375    __
$a muž
377    __
$a cze
667    __
$a Nezaměňovat s otcem, profesorem téže univerzity, který se věnuje rostlinolékařství (Jůzl, Miroslav, 1952-).
670    __
$a Jůzl, Miroslav: Hodnocení jakosti vepřového a kuřecího masa $b biografické údaje
670    __
$a www(Přehled habilitačních řízení - Mendelova univerzita v Brně), cit. 8. 8. 2019 $b jmenování docentem
670    __
$a www(LinkedIn), cit. 8. 8. 2019 $b profesní data
670    __
$a Jůzl, Miroslav ... [et al.]: Olomoucké tvarůžky - tradice, která zavazuje a inspiruje. Výživa a potraviny, 2012, roč. 37, č. 1, str. 22-24.
678    0_
$a Narozen 1978. Ing., Ph.D., docent Mendelovy univerzity; odborník v oblasti technologie potravin, zabývající se vlastnostmi a zpracováním zemědělských materiálů a produktů (Ústav technologie potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita, Brno).
906    __
$a za20080110 $b anho
906    __
$a ko20080114 $b momo
906    __
$a vr20080116 $b evno
990    __
$a 20120402074946 $b ABA008
991    __
$a 20190808095329 $b ABA008
998    __
$a 000415757
999    __
$a ok $b medvik21 $g 661938 $s 243813
  • Nahrávání dat ...