• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Horsáková, Iveta

Ing., Ph.D., publikace v oboru analýza potravin a potravinářská technologie (Ústav konzervace potravin a technologie masa, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

  • Pohlaví
    žena
  • Tituly
    Ing., Ph.D.
  • Země
    Česko
Jazyk
čeština
Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/xx0225244

NK Autority

Horsáková, Iveta: Kvalita a autenticita medu. Výživa a potraviny, 2010, roč. 65, č. 1, s. 19-23.

www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 11. 6. 2018

000      
00000nz a2200000 45
001      
xx0225244
003      
CZ-PrNML
005      
20180611140515.0
008      
101130 n anznnnabn n a|a
040    __
$a ABA008 $b cze $e rda
100    1_
$a Horsáková, Iveta $7 xx0225244
368    __
$d Ing. $d Ph.D.
370    __
$c Česko
372    __
$a analýza potravin $a potravinářská technologie
375    __
$a žena
377    __
$a cze
670    __
$a Horsáková, Iveta: Kvalita a autenticita medu. Výživa a potraviny, 2010, roč. 65, č. 1, s. 19-23. $b autoritní forma, pracoviště
670    __
$a www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 11. 6. 2018 $b tituly
678    0_
$a Ing., Ph.D., publikace v oboru analýza potravin a potravinářská technologie (Ústav konzervace potravin a technologie masa, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
900    __
$a J-NÁVRH
990    __
$a 20101130105827 $b ABA008
991    __
$a 20180611140558 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 605363 $s 172679