-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Horsáková, Iveta
Ing., Ph.D., publikace v oboru analýza potravin a potravinářská technologie (Ústav konzervace potravin a technologie masa, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
-
- Pohlaví
- žena
-
- Tituly
- Ing., Ph.D.
-
- Země
- Česko
- Jazyk
- čeština
Horsáková, Iveta: Kvalita a autenticita medu. Výživa a potraviny, 2010, roč. 65, č. 1, s. 19-23.
www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 11. 6. 2018
- 000
- 00000nz a2200000 45
- 001
- xx0225244
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20180611140515.0
- 008
- 101130 n anznnnabn n a|a
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e rda
- 100 1_
- $a Horsáková, Iveta $7 xx0225244
- 368 __
- $d Ing. $d Ph.D.
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a analýza potravin $a potravinářská technologie
- 375 __
- $a žena
- 377 __
- $a cze
- 670 __
- $a Horsáková, Iveta: Kvalita a autenticita medu. Výživa a potraviny, 2010, roč. 65, č. 1, s. 19-23. $b autoritní forma, pracoviště
- 670 __
- $a www(Vysoká škola chemicko-technologická v Praze), cit. 11. 6. 2018 $b tituly
- 678 0_
- $a Ing., Ph.D., publikace v oboru analýza potravin a potravinářská technologie (Ústav konzervace potravin a technologie masa, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
- 900 __
- $a J-NÁVRH
- 990 __
- $a 20101130105827 $b ABA008
- 991 __
- $a 20180611140558 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 605363 $s 172679