• Something wrong with this record ?

Tobolka, Adam

Ing., student doktorského progamu na Ústavu konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.

  • Gender
    muž
  • Period
    2019 -
    Titles
    Ing.
  • Country
    Česko
Language
Czech

Wikidata Q124643831
NK Authority

Tobolka, Adam: Produkty z černého rybízu jako významný zdroj vitaminu C. Výživa a potraviny, 2022, roč. 77, č. 5, s. 2-5.

www(LinkedIn), cit. 18. 1. 2023

000      
-----nz--a22-----n--4500
001      
xx0280862
003      
CZ-PrNML
005      
20230119151839.0
008      
230117|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040    __
$a ABA008 $b cze $e rda
100    1_
$a Tobolka, Adam
368    __
$d Ing. $s 2019
370    __
$c Česko
372    __
$a potravinářská technologie
375    __
$a muž
377    __
$a cze
670    __
$a Tobolka, Adam: Produkty z černého rybízu jako významný zdroj vitaminu C. Výživa a potraviny, 2022, roč. 77, č. 5, s. 2-5. $b autoritní forma, titul, pracoviště
670    __
$a www(LinkedIn), cit. 18. 1. 2023 $b rok získání titulu, profesní data
678    0_
$a Ing., student doktorského progamu na Ústavu konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
990    __
$a 20230117105541 $b ABA008
991    __
$a 20230119151814 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 711689 $s 582081
  • Loading data ...