-
Something wrong with this record ?
Tobolka, Adam
Ing., student doktorského progamu na Ústavu konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
-
- Gender
- muž
-
- Period
- 2019 -
- Titles
- Ing.
-
- Country
- Česko
- Language
- Czech
- Field potravinářská technologie,
Wikidata
Q124643831
NK Authority
Tobolka, Adam: Produkty z černého rybízu jako významný zdroj vitaminu C. Výživa a potraviny, 2022, roč. 77, č. 5, s. 2-5.
www(LinkedIn), cit. 18. 1. 2023
- 000
- -----nz--a22-----n--4500
- 001
- xx0280862
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20230119151839.0
- 008
- 230117|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e rda
- 100 1_
- $a Tobolka, Adam
- 368 __
- $d Ing. $s 2019
- 370 __
- $c Česko
- 372 __
- $a potravinářská technologie
- 375 __
- $a muž
- 377 __
- $a cze
- 670 __
- $a Tobolka, Adam: Produkty z černého rybízu jako významný zdroj vitaminu C. Výživa a potraviny, 2022, roč. 77, č. 5, s. 2-5. $b autoritní forma, titul, pracoviště
- 670 __
- $a www(LinkedIn), cit. 18. 1. 2023 $b rok získání titulu, profesní data
- 678 0_
- $a Ing., student doktorského progamu na Ústavu konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
- 990 __
- $a 20230117105541 $b ABA008
- 991 __
- $a 20230119151814 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 711689 $s 582081
-
Loading data ...